LT-Technic Professional

Lyd & Lys produktioner & Installation på et andet niveau.

LT-Technic Professional er den professionelle side af LT-Technic. Vi står for Leverancer, installationer & Afvikling indenfor alt med Live Lyd & Lys Udstyr & Event afvikling.

Om Os

God musik er kun halvdelen af oplevelsen. Derfor er vi meget fokuserede på høj tilfredshed hos vores kunder. Lyd, Lys og sceneteknik er det der binder kunstner og publikum sammen. Med vores kompetencer og erfaring sørger vi for dit event opnår dine ønsker.

Hvordan kan vi hjælpe?

Live band

Står du med et liveband, som ikke selv levere lyd & Lys? Så er vi dit go-to. Vi kan levere komplette løsninger med både lyd & Lys samt personale dertil. Vores kompetencer er høje, og vi går meget op i, at vores arbejde bliver udført på en professionel og gennemført måde.

Konferencer & Messer

Vi levere også Lyd & Lys til Konferencer og messer. Vi kan sørge for en komplet løsning af lyd rundt i et hal system, samt automatiseret lys dekorationer. Har du en helt specifik idé til din Konference eller messe? Så Kan vi hjælpe dig med at udleve den.

Installationer

Uanset om du skal have et anlæg i skolegården, eller du skal have lavet et komplet setup til dit diskotek, så kan vi hjælpe med løsningen. Vi har leveret flere store opsætninger til både skolegårde, diskoteker og haller. Der findes ikke noget for stort eller for småt hos os, når det drejer sig om installationer.

Specialiteter

Produkter i LT-Technic Professional Serien

LT-Technic Professional er et brand med fokus på kvalitet og funktionalitet til billige penge. LT-Technic Professional spreder sig over flere kategorier, men med fokus på Trådløse mikrofon- og in-ear systemer.

Få en snak med vores Rådgiver

Vores Servicetekniker/Rådgiver/Installatør Martin sidder altid klar til, at rådgive dig. Ingen opgave er for stor for os.

Du kan kontakte os via på nedenstående Telefonnumre og e-mails:

Butik: +45 21 81 00 15

Teknikker: +45 22 95 58 58

Salg: Lt-Salg@outlook.com

Teknik: LT-Technic@outlook.com