Købsvilkår & Samtykke

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra LT-Technic & Music. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og LT-Technic & Music. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra LT-Technic & Music. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra LT-Technic & Music´s side, er denne af vejledende art. LT-Technic & Music indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra LT-Technic & Music anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LT-Technic & Music, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LT-Technic & Music.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, LT-Technic & Music har stillet dig i udsigt.

Bytte og Rettelse af Ordre. 
Hvis du skal have byttet en varer som du har købt ved os, er det vigtigt at du skriver en mail til: LT-Salg@outlook.com. Dette skal ske hurtigst muligt efter modtagelse af fejl sendt varer. Hvis du opdager du har en fejl i en ordre, som er sendt afsted. skriv da straks en Mail til: LT-Salg@outlook.com, så vi kan få rettet fejlen før forsendelse.

Som udgangspunkt er det ikke muligt at bytte en varer, hvor emballagen er brudt. Kontakt venligst Support hvis du ønsker uddybelse, eller ved tvivls tilfælde.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kreditkort/debetkort. Alle priser i LT-Technic & Music – på web-adressen http://www.lt-music.dk – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret
LT-Technic & Music yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Det forventes at ved udnyttelse af Fortrydelsesretten, varen afsendes senest sidste mulige dag inden for de 14 dage. 

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Dette betyder at varen skal være uåbnet og i original emballage. Ved køb på webshop og ønsker at afhente i butikken og emballagen ønskes brudt, fraskriver køber sig retten til at benytte sig af fortrydelsesretten. 

Yderligere Spørgsmål
Ved yderligere uddybelse af ovenstående information. Skriv da til vores Support team: LT-Salg@outlook.com
Eller giv os et kald i vores åbningstider på: +45 21 81 00 15

Samtykke ved køb

Når du lægger en ordre med LT Technic og Music, skal du taste personlige data som cvr-nr., navn adresse e-mail og eventuelt telefonnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for fuldføre vores forpligtelse overfor dig.


Bliver data delt med tredjeparter?

Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter..


Hvilke data gemmes, og hvor længe?

Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse..


Rettigheder til data

I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet..


Håndtering af personlig data

Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet..