Boss ACS-LIVE LT Akustisk Guitar forstærker

DKK3.220,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): ACS-LIVELT Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

The Acoustic Stage Amp Redefined

 

Den roste forstærker Acoustic Singer serie af guitarforstærkere, er et resultat af avanceret BOSS R&D og leverer den stærkeste performance i sin klasse. Et kraftfuldt bi-amp design fungerer i balance med det speciallavede højttalersystem i hver model, og leverer en levende, high-definition lyd, der naturligt formidler dit instruments akustiske kvaliteter.  Og med en lang række indbyggede effekter, kan du helt enkelt forbedre din lyd, udvikle nye ideer og berige dine liveshows med ny energi.

Acoustic Singer Live LT er den mest strømlinede model i serien og giver dig en mere enkel betjening, for spillere, der ikke har brug for looper og harmny-funktionerne, som findes i andre modeller af Acoustic Singer. Dual channels gør det muligt at tilslutte en akustisk/elektrisk guitar og en vokalmikrofon, komplet med dedikerede EQ og effekter for hver. Og gennem bagpanelet kan du tilslutte til PA-systemer, musikafspillere, computere og mere.

 

Features

 • Professionel akustisk guitarforstærker med premium lyd og funktioner
 • 60-watt bi-amp med speciallavet 6.5’’ woofer og dome tweeter
 • Guitar og mic channels med diskret analog input og uafhængige tre-bånds EQs
 • Acoustic Resonance (tre typer) på guitarkanalen gendanner den naturlige tone på guitarer med piezo-pickups
 • Effekter på mic-kanalen giver en fyldig, defineret vokallyd
 • Delay/chorus effekt på guitarkanalen, delay/echo på mic-kanalen og individuel reverb på begge kanaler
 • Phase switch og notch-filter for hurtig begrænsning af feedback
 • Tilt-back kabinetdesign for maksimal lydgengivelse
 • Aux input med level control for backing-musik
 • XLR DI jack og phones/recording output
 • USB audio interface for indspilning og afspilning via computer
 • Kontroller guitar- og mic-effekter med footswitches (købes separat)

 

Bi-Amp Design for Premium Sound 

Indenfor high-end lyddesign er bi-amplification den gyldne standard for præcis full-range genskabelse. Hver Acoustic Singer-model indeholder denne avancerede tilgang med en speciallavet woofer og dome tweeter, der drives af uafhængige power amps, for den mest klare og naturlige lyd muligt. Hver gang du plugger i vil du opleve en fyldig, punchy tone og ultra-clean bredbånds-frekvensrespons uden uønskede kanter og støj. Den præcise kabinetkonstruktion forbedrer yderligere definitionen og klarheden, fjerner uønsket resonans og leverer maksimal gengivelse på scenen.

 

En alt-i-en løsning for syngende guitarister

Acoustic Singer Live Lt har dual channels og leverer premium lyd for både akustisk/elektrisk guitar og vokal. Diskret analogt inputkredsløb fanger den fulde dynamik i din performance mens individuelle tre-bånds EQs og effekter giver en bred vifte af kontrol over din lyd. På guitarkanalen gendanner BOSS’ Acoustic Resonance processing den naturlige tone ved at fjerne den hårde, sterile lyd fra en piezo-pickup, der findes i mange guitarer. Og med mic-kanalens unikke og kraftfulde Enhance-funktion kan et enkelt tryk give dig fyldig, studiekvalitets vokallyd på scenen.

 

Feedback Fighters

Feedback er et almindeligt problem for guitarister, der spiller akustisk guitar. Især den dybe, bulrende lavfrekvens-type. Der skabes af akustiske/elektriske guitarer. Med nem adgang på Acoustic Singer Live LT har du redskaberne til at tæmme det hurtigt og enkelt. Phase switch på guitarkanalen giver dig et godt forsvar mod dyb resonans fra dit instrument. Drejeknappen Anti-Feedback tager det skridtet videre og gør det muligt at tilgå et filter, der kan isolere de problematiske frekvenser, og fjerne dem helt.

 

Tilslutning med kontrol

Bagpanelet på Acoustic Singer Live LT er fyldt med muligheder for tilslutninger. Der er et XLR DI output så du kan tilslutte til spillestedets PA og et aux input med level control, så du kan afspille musik fra din smartphone eller anden enhed. En USB-tilslutning giver mulighed for at koble op med en computer, mens Rec/Phones har en standard jack-tilslutning for øvning ved lav volumen eller til at optage på bærbare enheder. Det er også muligt at kontrollere guitar- og vokaleffekter med en footswitch (købes separat).

 

BOSS Acoustic Singer forstærkermodeller

 • Acoustic Singer Pro—120-watt bi-amp design med intelligent vokalharmoni, looper og dual DI/Line outputs
 • Acoustic Singer Live—60-watt bi-amp design med intelligent vokalharmoni, looper og dual DI/Line outputs
 • Acoustic Singer Live LT—60-watt bi-amp design med essentielle lyd- og Di-funktioner og et mere kompakt kabinet

Yderligere information

Vægt 10.2 kg
Størrelse 271 × 364 × 300 mm
Producent

Max Power

Antal Højttalere

Højttaler størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss ACS-LIVE LT Akustisk Guitar forstærker”