Boss GT-1000CORE Multieffekt pedal

DKK5.640,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): GT-1000CORE Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Hjertet af din kreative vision

 

GT-1000CORE er utrolig powerful og alsidig, og leverer den mest komplette guitar- og bassprocessing i en enkelt pedal. Styrken fra DSP i flagskibet GT-1000 ligger i blodet på denne minigigant, som har super lydkvalitet, avanceret AIRD-teknologi, 24 simultane effektblokke og over 140 unikke amp/effect typer.  GT-1000CORE passer i ethvert pedalboard og fungerer lige så godt som standalone processor, når du spiller live eller i studiet. Og med fleksibel I/O og control support føles den helt hjemme i hjertet af enhver rig.

 

Features

 • Den komplette forstærker- og effektprocessing fra flagskibet GT-1000, i en kompakt pedal.
 • Skab lyde uden grænser med 24 simultane effektblokke – heriblandt to forskellige amps – og adskillige series/parallel routing-muligheder
 • • Studielyd med spitzenklasse 32-bit AD/DA, 32-bit floating point-processering og 96 kHz sampling rate
 • • AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) teknologi realiserer BOSS’ anerkendte Tube Logic-koncept i en digital guitarprocessor, der leverer naturlig feeling og optimal integration med alle former for eksterne enheder
 • • Massivt udvalg af indbyggede effekter, herunder BOSS MDP-effekter og algoritmer direkte hentet fra DD-500, MD-500 og RV-500 pedalerne
 • • Hurtig patchskift og delay carryover funktion
 • • Innovativ Stompbox-funktion gør det meget nemt at bruge almindelige effekter i mange forskellige patches
 • Looper til at øve, udvikle ideer og gøre liveshows mere spændende
 • High-resolution tuner med mono- og polyfonisk display
 • To send/return loops til eksterne effekter, four-cable metode eller separate direct inputs
 • 16 slots for onboard user IRs
 • • Understøtter ekstern styring via fodkontakter, expressionspedaler, MIDI og USB og TRS MIDI
 • Control out for at switche mellem amp channels
 • • USB audio/MIDI interface til indspilning og redigering via computer
 • Dedikeret mode for basguitar-applikationer

 

Supercharge Your Pedalboard

GT-1000CORE bringer next-level kreativitet og alsidighed til ethvert pedalbræt, lille som stort. Vælg mellem Memory og Manual modes, og genindlæs presets eller sluk/tænd for effekter, og integrer nemt med andre pedaler via mono eller stereo I/O. Brug dual send/return for eksterne effekter, four-cable metode eller separate feeds til PA eller recorder. Tilgå dybere kontrol med eksterne footswitches og expressionpedaler eller switch channel på din forstærker. Og med MIDI I/O via TRS Jack kan GT-1000CORE control – eller bliver controlled – af andre MIDI-enheder i din rig.

 

Mega Stomp

GT-1000CORE giver dig en komplet løsning til sound processing i en kompakt størrelse, og giver dig det, du har brug for, i enhver situation. I én enkelt patch har du adgang til 24 simultane effekter, heriblandt to forstærkere på samme tid. Og med 250 user patches er der rig mulighed for at gemme dine egne lyde til alle typer job. Den imponerende DSP-engine leverer on-demand power til alle tilgængelige effekter, så du skal aldrig bekymre dig om at løbe tør for processing, mens du laver dine lyde.

 

Kernen i dit Hjemmestudie

GT-1000CORE er den perfekte makker, når du skal indspille og spille derhjemme. Det er et multi-channel USB audio/MIDI interface til fleksibel DAW-produktion og effektiv re-amping. I optagefunktionen har du mulighed for at vælge mellem en række indbyggede højttalere og mikrofontyper, og det er også muligt at importere højttaler-impulsresponses i wav-format. Den indbyggede looper er et stærkt redskab til øvning, lydopbygning og ideudvikling. Og med BOSS Tone Studios intuitive interface er det enkelt at lave lyde på Mac eller Windows.

 

AIRD: En revolution i digital ampprocessering

GT-1000CORE har BOSS’ banebrydende AIRD-teknologi, som giver et helt nyt niveau af performance, fleksibilitet og brugervenlighed. AIRD er en videreudvikling af det dybdegående Tube Logic-koncept bag Katana, Waza og Blues Cube-forstærkerne, tilpasset til konsistent respons på tværs af mange forskellige scenarier, hvor en amp processor skal bruges.

AIRD sætter GT-1000 i stand til helt problemfrit at glide ind i ethvert kreativt setup, så du kan nyde den fantastiske lyd og respons med minimale justeringer. En række forskellige AIRD Output Select typer gør, at du kan skræddersy din lyd perfekt til hvilken som helst destination, uanset om det er et guitar amp input, en power amp, der trækker guitarkabinetter, eller et full-range monitorsystem – eller alle på én gang. AIRD er fuldt integreret i alle GT-1000COREs forstærkertyper, så du vil altid opleve deres autentiske sound og respons, lige meget hvilket setup du bruger.

 

Premium forstærkere og effekter

GT-1000CORE er fyldt med ekspressive guitarforstærkere, der alle er omhyggeligt skabt med AIRD. Der er BOSS originale forstærkere, der passer til alle stilarter, samt berømte rørforstærkere fra hæderkronede vintage combos til moderne high-gain toppe. Der er også en bred vifte af effektmuligheder, heriblandt klassikere fra BOSS, retro stompboxes, MDP-effekter og avancerede algoritmer fra BOSS 500-serien. Multiple series og parallel routings er enkle at sætte op med det intuitive interface. Og med den smarte stompbox-feature kan ofte brugte amp- og effektindstillinger justeres på tværs af flere patches på samme tid.

 

Top-Flight Bass Processor

GT-1000CORE er et bass-processing powerhouse og giver uovertruffen sound processing og alsidige DI-muligheder i en kompakt størrelse. Tre AIRD basforstærkere kan skræddersy din grundlyd, og otte forskellige overdrive/forvrængningseffekter giver mulighed for yderligere farve. Der er også en MDP-bascompressor plus chorus, flanger, touch wah og mange andre effekter, der er specielt tunet til bas.

Yderligere information

Vægt 0.92 kg
Størrelse 135 × 173 × 63 mm
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss GT-1000CORE Multieffekt pedal”