Boss KATANA-HEAD MKII Digital 100w Guitar forstærker

DKK3.380,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): KTN-HEADMKII Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

The Evolution of a Modern Classic

<– Læs mere om KATANA Serien

Katana MkII tager den roste serie af Katana guitarforstærkere til et nyt niveau og sætter turbo på platformen med flere lyde, flere effekter og flere features. Nye variationer er nu tilgængelige til alle fem forstærkere og giver hermed dobbelt så mange lydmuligheder. Og de indbyggede effektkategorier er blevet udvidet fra tre til fem og leverer hermed mere real-time processing at vælge imellem. Brugervenligheden er også blevet bedre med et power amp input til modelers og multi-FX, enkel stereo expansion for dual amp setups, opdateret editor software og mange flere forbedringer.

 

Katana-Head MkII Main Features

 • Let og transportabel 100-watts forstærkertop med powerfuld lyd, klar il spillejobs
 • Indbygget 5-tommer monitorhøjttaler til øvning uden eksternt højtalerkabinet.
 • Tube Logic designet giver power, der trodser klassen, og lyd med overbevisende punch og skarp presence.
 • Fem unikke amp characters (Clean, Crunch, Lead, Brown og Acoustic) samt nye variationer for dem alle
 • Fem uafhængige effektsektioner (Booster, Mod, FX, Delay og Reverb) med tre valgbare variationer i hver.
 • Dedikeret Pedal FX for foot-controlled wah og pedal bend
 • Opdateret BOSS Tone Studio software til at skræddersy din sound med over 60 forskellige BOSS-effekter, channel og global EQ, adjustable routing og meget mere.
 • Power Amp In for preamps, modelers og multi-effects
 • Stereo Expand out til at linke med en anden Katana MkII (kun tilgængelige på 100-watt modeller)
 • 8 Tone Setting hukommelser til lagring og indhentning af alle amp- og effektindstillinger
 • Power Control så du kan få ”cranked” amp-lyd og respons selv ved lave lydstyrker
 • Tre muligheder for Cab Resonance (Vintage, Modern og Deep) som kan vælges i BOSS Tone Studio
 • Mic’d cabinet emulation, USB og phones/recording outputs med tre Air Feel settings tilgængelig i BOSS Tone Studio
 • GA-FC foot controller (købes separat) leverer komplet amp control, der iblandt Tone Setting selection, effects on/off, expression pedal control og mere.
 • Connections for op til to footswitches eller en expression pedal samt MIDI input for Tone Setting valg og effects on/off fra en MIDI foot controller
 • Effect loop med valgbar series/parallel operation og justerbar level i BOSS Tone Studio
 • Pro-setups kan hentes på BOSS Tone Central

 

Flere lyde, flere muligheder

Stage-class Katana lineup fortsætter hvor den første generation stoppede og bygger på de samme core sounds og features der har gjort serien til et kæmpe hit på verdensplan. Hvis du elsker de originale Katanaforstærkere vil du elske Katana MkII endnu mere. Og hvis du lige er kommet med til festen, så forbered dig på sound, feel og muligheder udover det sædvanlige i den prisklasse.

 

Fem amp characters, 10 overordnede tones

De fem primære amp characters i Katana MkII leverer lt fra organiske vintage tones til moderne high-gain sounds samt en dedikeret voice, optimeret til akustisk-elektrisk guitar. Karaktererne er nu blevet udvidet med nye variationer og giver en bred vifte af tone options så du kan skabe din helt egen lyd.

 

Fem effekter på én gang.

Katana MkII inkluderer nu fem simultane effektkategorier og giver dig poweren fra et massivt pedal board direkte i din forstærker. Uafhængig Booster, Mod, FX, Delay og Reverb sections kommer proppet med tre variationer i hver og leverer 15 spilleklare effekter at vælge imellem. Hvis du connecter til BOSS Tone Studio kan du dykke endnu dybere hvis du vil – skræddersy sektionerne med over 60 forskellige effekttyper, skift rækkefølgen fem fire forskellige chains og meget mere.

 

Fuld ild på lyden hver gang du hooker op

Katana MkII er bakket op af BOSS’ Tube Logic design og leverer de autentiske karakteristika fra et distortion output på en ægte rørforstærker hvor lyden og fornemmelsen bliver fyldigere og mere responsiv, jo mere du skruer op. Men ulig den klassiske rørforstærker gør Katana MkII’erens Power Control, at du kan ramme the sweet spot uden at blive fyret fra bandet eller smidt ud af huset. Bare skru ned for volumen og nyd den fede, cranked up sound uanset hvor du spiller, fra soveværelset til scenen.

 

Fortærk dit eksterne gear

Den alsidige Katana-Head MkII kan også bruges som dedikeret forstærker for din yndlings-preamp, modeler eller multieffekt. Ved at tilslutte til bagpanelets Power Amp In bypasser du Katana MkII’erens preamp og effects og gør det muligt at hoppe direkte ned i Tube Logic power section, komplet med direkte Power Control. Og med BOSS’ Tone Studio kan inputtet let optimeres til dit eget gear med et high-pass filter og justerbar gain.

 

One-Touch Recall af Custom Setups

En af Katana-Head MkII’erens mest powerfulde funktioner er evnen til at gemme foretrukne karakter og effektopsætninger i Tone Setting-hukommelser, der øjeblikkeligt kan hentes ind. Efter du har fundet din lyd med knapperne på kontrolpanelet, skal du blot gemme lydopsætningen på den ønskede hukommelsesplads ved at holde hukommelses-knappen trykket nede. Der er otte Tone Settings (to banker á fire) til rådighed og de kan nemt vælges fra frontpanelet. Og for håndfri betjening på spillejobbet kan du blot tilslutte eksterne footswitches eller en GA-FC foot controller.

 

Tilslutning med kontrol

Katana-Head MkII’erens højtalerudgange understøtter tilslutning til dit foretrukne 8-ohm eller 16-ohm kabinet. Og med den handy indbyggede monitorhøjtaler kan du tjekke lyden og øve overalt uden overhovedet at skulle tilslutte et højtalerkabinet. Prof guitarister vil sætte pris på MIDI-inputtet, der gør det muligt at opnå let integration med MIDI-controllere og switching-udstyr.

 

Stereo på den nemme måde

Én Katana MkII lyder fedt, men to lyder endnu bedre. Den nye feature, Stereo Expand, gør det nemt at linke to forstærkere med et enkelt kabel. Du kan styre det hele fra en master Katana MkII, med stereokompatible effekter såsom chorus, delay, reverb og andre, smidt ud over begge forstærkere for et fyldigere og bredere lydområde. Stereo Expand understøttes af alle 100-watt Katana MkII modeller.

 

Ready-to-Mix Direct Tones

Katana-Head MkII har også line out, USB og hovedtelefon/optageudgange med kabinetsimulering, så du er i stand til at sende mixklar amplyd til et PA-system, computer, DAW eller hovedtelefoner. Den direkte lyd kan shapes med tre forskellige Air Feel-indstillinger som kan tilgås fra BOSS Tone Studio. Betjening via two-channel USB er understøttet så du kan tracke i ren stereo med mange af Katanaens modulation-, EQ-, delay- og reverbeffekter.

 

Kompakt kommandør på spillejobbet

GA-FC (købes separat) foot controller er den perfekte partner til en Katana-Head MkII. Den forbindes med et enkelt kabel, kræver ikke ekstra strøm og har en lækker, solid profil der fylder minimalt. Med seks footswitches er du i stand til at genindkalde Tone Settings, starte/stoppe effekter og tap tempo. To expressionpedaler kan også tilsluttes og giver dig kontrol over volume, Pedal FX og op til tre assignable parametre (konfigureres i BOSS Tone Studio).

 

BOSS Tone Studio forbedringer

BOSS Tone Studio har også udviklet sig sammen med Katana MkII forstærkerne. Interfacet er blevet opdateret med et nye look og en række parametre er konsolideret og placeret på main screen for et hurtigere workflow. Der er også en dedikeret Pedal FX-kategori som gær det nemmere at assigne wah og pedal bend-effekter til en tilsluttet expressionpedal. Hvis du er ejer af en første generations Katana er det muligt at importere dine custom patches og bruge dem allesammen med en Katana MkII.

 

<– Læs mere om KATANA Amps

Yderligere information

Vægt 8.8 kg
Størrelse 228 × 470 × 215 mm
Producent

Max Power

Antal Højttalere

Højttaler størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss KATANA-HEAD MKII Digital 100w Guitar forstærker”