Boss OC-5 Octave pedal til Guitar & bas

DKK1.095,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): OC-5 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Den nye standard indenfor Octave-pedaler

 

BOSS OC-5 sammensmelter klassiske BOSS octave-tones med den nyeste tracking-teknologi og sætter en ny standard indenfor octave-pedaler. Vintage mode leverer spot-on genskabelse af den legendariske mono OC-2 fra 1982, mens poly mode tilbyder adskillige forbedringer og udvidet oktavområde. Og med tilføjelsen af octave-up feature er der nu kreative muligheder tilgængelige over tre oktaver. Fra fed, dyb mono-lyde til octave-shiftede akkorder leverer OC-5 det bredeste område, fineste lydkvalitet og bedste spilbarhed hidtil set i en pedal.

 

Features

  • Industry-standard octave-pedal med forbedrede features
  • Nyudviklet tracking-teknologi leverer mere præcis respons og naturlig fornemmelse uden forsinkelse
  • Vintage mode genskaber mono-lyden fra den originale OC-2
  • Poly-mode for akkordspil; område-drejeknappen sætter toneområdet, hvor effekten tilføjes.
  • Lowest Range-indstillingen tildeler kun octave-effekten til den dybeste tone i en akkord
  • Ny octave-up-effekt tilgængelig for sig selv eller blandet med octave-down-effekter
  • Mode switch optimerer tracking-engine for guitar eller bass
  • Direct Out for Wet/Dry Setups
  • BOSS fem års garanti

 

High-Octane Octave Performance

OC-5 kører på den nyeste real-time proccessing-teknologi fra BOSS, og leverer fantastisk lydkvalitet og fantastisk spilbarhed. Enaf de vigtigste features er den nyudviklede tracking engine, der leverer clean, præcis performance uden latency. OC-5 leverer også et større område og højere polyfoni end tidligere OC-modeller, så den dækker alle de oktaver du har brug for i én pedal.

 

Klassiske toner med Vintage Mode

OC-2 blev introduceret i 1982 og var verdebs første moderne oktav-pedal til guitar og bas. Pedalen er stadig elsket af mange musikere med sin varme og tydelige tone, der passer perfekt i et mix, samt den karakteristiske lyd, der høres i mange berømte sange. OC-5’erens Vintage-mode giver dig OC-2’erens ikoniske mono-lyd sammen med en forbedret respons, takket være de nye tracking engine. Dedikerede level controls er tilgængelige for -1 og -2 oktav-effekter samt den direkte lyd, hvilket giver dig hurtig adgang til en bred vifte af sub-octave klangfarver.

 

Enhanced Poly Mode

OC-5 har også en ny version af den smarte Poly mode, der blev introduceret i OC-3 Super Octave, og lader dig spille i hele akkorder med oktaveffekter. Den variable område-knap begrænser effekten til de dybe toner på dit instrument, hvilket er perfekt til at spille bas sammen med normale akkorder og melodier i det højere register. Og med de nye forbedringer til tracking er det endda muligt at isolere oktav-effekten til den dybeste tone i en akkord – drej blot Range-knappen til indstillingen “Lowest”.

 

Extended Range with Octave Up

En anden fed forbedring i OC-5 er den nye octave-up effekt, der kan tilgås i både mono- og poly-mode. Du skal blot dreje den dedikerede +1 OCT knap til det ønskede niveau Brug octave up alene for en faux 1-strenget lyd og unikke sololyde eller bland det med octave down-effekter for udvided akkordklange og fuldfede leads.

 

Guitar/Bass Switch og Direct Out

OC-5 lader dig optimere din tracking engines performance for enten guitar eller bas via en dedikeret switch på pedalen. Og med Direct Out er det nemt at route dry og effektlyde til forskellige destinationer, såsom to stage amps eller diskrete kanaler på en mixer eller audio interface.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss OC-5 Octave pedal til Guitar & bas”