Boss RC-5 Loop Station

DKK1.595,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): RC-5 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Your Essential Creative Companion

  

Smid en RC-5 i dit pedalbræt og få loop igen og igen og igen. Optag med førsteklasses 32-bit kvalitet, naviger parametre og check loopstatus med det bagbelyste LCD og hop ombord i den mere avacerede  del med control jack og TRS MIDI I/O. Og med over 50 rytmer, 13 timers stereooptagelse, 99 phrase memories og mere er RC-5 en endeløs kilde af musikalsk inspiration, lige for fødderne af dig.

 

Features

  • Avancerede BOSS looping features in en kompakt pedal
  • Studielyd med førsteklasses 32-bit AD/DA, 32-bit floating point-processering
  • Stereo looper engine med 13 timers optagetid
  • Multi-colour LCD for loop status og editering af parametre
  • Reverse function kan omvende loops og give dem nye teksturer
  • Syv forskellige trommesæt og 57 preset rhythms med A/B variationer
  • Understøtter udvidet styring via eksterne fodkontakter, en expressionspedal eller MIDI
  • Fuld MIDI I/O via pladsbesparende mini TRS-stik (BMIDI-5-35 adapterkabel fås separat)
  • Indbygget memoryplads til 99 phrase memories
  • Back up og load WAV loops via USB

 

 

Førsteklasses lydkvalitet

Med ‘best-in-class’ 32-bit AD/DA og 32-bit floating-point processing, vil RC-5 formidle din lyd i bedste kvalitet og sørge for, at loops er krystalklare, selv med flere lag. Og med 13 timers stereo recording, er der masser af plads, til de helt store kreative rejser.

 

Window to Your World

RC-5 har det mest avancerede interface for en kompakt looperpedal. LCD gør det muligt, at holde øje med loop status, mens du spiller, med et backlight, der ændrer farve, når der laves optagelse, overdub og afspilning. Og sammen med multi-function parameter-drejeknappen er det nemt og hurtigt at navigere rytmer, kits, systemindstillinger og mere, mens musikken spiller.

 

Deep Control

RC-5’erens alsidige pedal switch styrer alle looping-funktioner – record, overdub, play, stop og undo/redo. Men yderligere kontrol understøttes også, hvis du har brug for det. Tilslut op til to eksterne footswitches for direct control af mange funktioner eller en expression-pedal for indstillinger mens musikken spiller. Spillere mned avancerede systemer vil elske TRS MIDI I/O, der sparer plads og muliggør remote operation fra MIDI switchers og foot controllers, samt MIDI sync med trommemaskiner og DAW.

 

Move and Groove, Forward and Back

Med 57 preset rhythms og syv forskellige trommesæt er RC-5 klar til at sende ethvert loop afsted og gøre øvningen langt mere interessant, med inspirerende grooves til alle stilarter. for hver rhythm kan A/B variationer vælges fra panelet eller styret via MIDI, mens du spiller. RC-5’erens looper engine inkluderer også en cool reverse-funktion, der er fed, hvis du skal mixe det hele op med nogle nye lyde og klange.

 

Capture, Practice, and Perform

RC-5 leverer 99 phrase memories og gør, at du kan gemme loops ligeså hurtigt som du kan lave dem. Udover audio, kan en phrase memory også inkludere valgte rhythm kits, så de er klar når du skal bruge dem. Loop audio kan også gemmes på en computer, via USB. Og med WAV import via BOSS Tone Studio bliver RC-5 en pedalboard playback hub for øvemateriale, jam tracks eller backing til din næste koncert.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss RC-5 Loop Station”