Boss RC-500 Dual Track Loop station

DKK2.420,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): RC-500 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Dual-Track Powerhouse

 

RC-500 er den essentielle partner til guitarister, singer/songwriters, multiinstrumentalister og alle andre, der vil tage deres looping et skridt videre. Skab realtime kompositioner med to loop tracks, mic- og stereo instrument-inputs, rytmer og inspirerende Loop FX – det hele bakket op af 32-bit audiokvalitet. Gem loops på de indbyggede memories og gå i dybden med eksterne controls og MIDI.  RC-500 er fyldt med next-generation Loop Station-funktioner, som giver dig de redskaber, som du har brug for, til at udvikle nye ideer og levere en prægtig performance.

 

Features

 • Avanvceret to-spors looper med indbygget mixing og adskillige kontrolmuligheder
 • Studielyd med førsteklasses 32-bit AD/DA, 32-bit floating point-processering
 • Stereo looper engine med 13 timers optagetid
 • Multi-colour LCD for loop status og editering af parametre
 • Mono/stereo inputs for enkel pedal board-integration samt uafhængig XLR mic input med phantom power
 • Reverse-funktion og Loop FX (repeat, scatter, shift og vinyl flick) for dynamisk og engagerende loop-performances
 • 16 forskellige trommesæt og 57 preset rhythms med A/B variationer
 • Understøtter udvidet styring via eksterne fodkontakter, en expressionspedal eller MIDI
 • Fuld MIDI I/O via pladsbesparende mini TRS-stik (BMIDI-5-35 adapterkabel fås separat)
 • Indbygget memoryplads til 99 phrase memories
 • Back up og load WAV loops via USB
 • Kører på fire AA-batterier eller strømforsyning (købes separat)

 

Førsteklasses lydkvalitet

Med ‘best-in-class’ 32-bit AD/DA og 32-bit floating-point processing, vil RC-500 formidle din lyd i bedste kvalitet og sørge for, at loops er krystalklare, selv med flere lag. Og med 13 timers stereo recording, er der masser af plads, til de helt store kreative rejser.

 

Tilslut, Loop og Mix

Med sin alsidige I/O og et fritflydende interface er RC-500 parat til at understøtte dine musikalske ideer. Tilslut mono/stereo-instrumenter pg pedaleffekter samt en mikrofon til det dedikerede XLR input – komplet med phantom power, hvis det er nødvendigt. Brug de to spor uafhængigt for en song-style komposition eller på samme tid for fyldige multitrack-teksturer. Det bagbelyste LCD ændrer farve, så den klar viser den nuværende mode mens hands-on trackfadere og en mic-level drejeknap giver direkte adgang til volumekontrol, mens du looper.

 

Fleksibel Kreativ Kontrol

Tre indbyggede footswitches gør det enkelt at styre optagelse og afspilning, track switching og mere. For udvidet betjening kan du tilslutte op til to eksterne footswitches for direct control af mange funktioner, eller en expression-pedal for indstillinger, mens musikken spiller. Og avancerede systemer vil elske TRS MIDI I/O, der sparer plads og muliggør remote operation fra MIDI switchers og foot controllers, samt MIDI sync med trommemaskiner og DAW.

 

Skræddersy dit setup

RC-500’erens I/O og footswitches er konfigureret til almindelig betjening men kan re-assignes på forskellige måder, så de passer til dit behov. Route left/right input sources for at separere spor eller send guitar og vokal til uafhængige outputs. Brug footswitches til at tæde/slukke for effekter, starte/stoppe rytmer og mere. Custom assignments gemmes sammen med phrase memories så du hurtigt kan rekonfigurere RC-500.

 

Giv liv til dine performances med Rhythms og Loop FX

RC-500 er proppet med inspirerende rytmer og stemningsfuld loop processing, og giver groove og farve til alle dine loop-eventyr. Hver af de 57 preset rytmer inkluderer A/B variationer og de 16 trommesæt giver dig lyde, der matcher enhver stilart. Loop FX er designet til live performance, og eksempelvis repeat, scatter og andre fylder dine loops med ny sonisk energi. Der er også en cool ‘reverse’-funktion, som er perfekt til at skabe bevidst unikke lyde.

 

Capture, Practice, and Perform

RC-500’erens 99 phrase memories lader dig gemme loops ligeså hurtigt, som du kan lave dem, komplet med rhythm og kit selections, audio-indstillinger og control assignments. Loop audio kan også gemmes på en computer, via USB. Og med WAV import via BOSS Tone Studio bliver RC-500 en central playback hub for øvemateriale, jam tracks eller backing til din næste koncert.

Yderligere information

Vægt 0.92 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss RC-500 Dual Track Loop station”