Boss SY-1000 Guitar Synthesizer

DKK8.070,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): SY-1000 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Svæv ud i det uendelige

SY-1000 er en banebrydende skabelsesmaskine, der giver din guitar eller bas uendelige muligheder for lyddesign. Dette kraftværk af et musikredskab åbner et nyt kapitel i arven af BOSS guitar synthesizere og sammensmelter årtiers innovation og udvikling med vores nyeste fremskridt indenfor software og hardware. SY-1000 er understøttet af en cutting-edge sound engine, højoktans DSP og nyudviklet GK-teknologi og leverer den bedste performance og mest organiske oplevelse til dato.

Tre simultane instrumenter og premium processing gør det muligt at skabe enhver lyd du kan forestille dig – intense analog-style leads, varme pads, pulserende synth-teksturer, modellerede elektriske og akustiske toner. og det hele på én gang. Og med frit konfigurerbare footswitches, outputs og eksterne controls kan du maksimere hardwaren til ethvert workflow. SY-1000 har et enormt lydbillede og er en uudtømmelig inspirationskilde, der giver din musiske vision uendelige muligheder.

 

Features

 • BOSS’ mest powerfulde guitar/bass-synth og modeling processor nogensinde
 • Next-generation synth-engine med custom DSP og 48 kHz/32-bit processing
 • Hidtil uhørt lyd og udtryk med tre simultane instrumenttyper og avanceret real-time signal-processing
 • Hvert instrument leverer pitch, level og panning af hver streng for øjeblikkelige alternative stemninger og fyldige, layered voicings
 • New Dynamic Synth følger din guitars naturlige envelope for fejlfri tone shaping
 • Dynamic Synth inkluderer to 16-part step sequencers, så du løbende kan styre pitch-control, filter og volumen
 • Nye versioner af de historiske BOSS/Roland guitar-synth og modeling-teknologier: OSC Synth, GR-300, E.Guitar, E.Bass, Acoustic, VIO Guitar, and Poly FX
 • Ny sound engine og GK 13-pin interface giver ren, dynamisk lyd og præcis tracking med nul latency
 • Almindelig jack-input til guitar/bas for blending og Dynamic Synth processing
 • Premium effekter og forstærkere taget fra flagskibet GT-1000
 • Stort LCD og intuitivt redigerings-interface giver sound creation et frit flow
 • 8 assignable footswitches, ekstern control support, effects loop og konfigurerbare Main/Sub outputs
 • USB Audio/MIDI og MIDI I/O plus Guitar-to-MIDI/Bass-to-MIDI function
 • Dedikerede guitar- og basmodes
 • Skræddersy lyde med BOSS Tone Studio editoren og download pro patches på BOSS Tone Central
 • Roland GK-kompatibel pickup og 13-pin kabel påkrævet for fuld adgang til alle synth- og modeling-features

 

En ny innovations-æra indenfor guitar synth

SY-1000 er den mest avancerede guitar-synth vi nogensinde har lavet. Custom DSP leverer seks gange den processering, der findes i en SY-300 og den nyudviklede sound engine booster muligheden for din GK og uafhængig string processing, der giver præcis performance, lynhurtig respons, øjeblikkelig variabel tuning, sounbd panning/layering og meget mere.

 

Alsidige redskaber til lyddesign

En standard SY-1000 patch indeholder tre simultane instrumenter – hver med et antal af særegne typer at vælge imellem – og du kan kombinere og layer dem for en endeløs række af lyde. Hvert instrument drives af 13-pin GK-input og giver en bred vifte af parametre for tone shaping, mixing og tuning. Der er også en normalt jack-stik, som lader dig blande almindelige guitar/bas pickup-lyde med de tre instrumenter.

 

Ultra-dynamisk Dynamic Synth

Den helt nye Dynamic Synth tager guitar-synthesis længere end nogensinde. GK processing og lynhurtig DSP tracker dit instruments karakteristika med en imponerende detaljegrad, og gør det muligt at forme og skabe helt nye lyde. Vælg mellem 10 oscillator waveforms – sine, triangle, PWM, the saw-typer (heriblandt Rolands berømte supersaw) og mere. Form derefter lyden med seks forskellige filtre, forstærkerkontrol, to LFOs og to powerfulde step sequencers. Der er sikret optimal performance med GK-inputtet men det er også muligt at spille Dynamic Synth via det normale guitar/bas-input.

 

To step sequencers får lyde til at leve

Efter du har formet en lyd med Dynamic Synth er det sjove først lige begyndt – med to step sequencere kan du gøre lyden levende og bevægelig og skabe komplekse teksturer der pulserer, ånder og groover. Hver sequencer har 16 customizable steps, der styrer pitch, filter og volumen uafhængigt af hinanden. Og endnu bedre, hvert step indeholder 13 forskellige envelope curves for hidtil uhørt formning af lyd. Og ved at stacke tre Dynamic Synths sammen kan du bygge massive lydbilleder med tre oscillatorer og seks separate step sequencers.

 

OSC Synth og GR-300

To yderligere synth-instrumenter komplimenterer den powerfulde Dynamic Synth. OSC Synth er an analog-style engine med masser af filter-muligheder, fuld ADSR control og high-definition lyd med discrete GK input.

Yderligere inkluderet er en perfekt genskabelse af Roland GR-300, den legendariske 1980’er analog guitar synth, brugt af nogle af verdens mest betydningsfulde guitarister.

 

Avanceret Guitar/Bass Modeling og Poly FX

SY-1000 stopper ikke bare ved synthesis – den har også ny instrument modeling fra historisk BOSS og Roland GK-gear. En bred vifte af elektriske- , akustiske-  og basguitar-typer er tilgængelige, hver med uafhængig tuning, EQ, virtuel forstærkerindstilling og mere. Der er også et yderst udtryksfuldt VIO Guitar-instrument, der ændrer input-signalets envelope og harmoniske karakteristika og skaber lyder, den minder om bueinstrumenter.

Sidst men ikke mindst er det cool Poly FX instrument som leverer fyldige voices med high-res definition kun mulig med GK processing.

 

Flagship-Class Effekter og Interface

SY-1000’erens signal processing og user interface kommer fra BOSS’ multieffekt flagskib GT-1000, rost for sin fantastiske audiokvalitet og enkle betjening. Form lyde som du vil med en bred vifte af effekter samt ultra-responsive guitar- og basforstærkere. Editer instrumenter og effekter hurtigt, ændr routings, skab parallel chains og mere med drejeknapper pg det store LCD. Og for at gøre dit patch workflow endnu huerigere kan du gemme dine favoritinstrument- og effekt-setups i ready-to-go Variation-biblioteker.

 

Konfigurerbar kontrol

Som udgangspunkt kan SY-1000’erens otte footswitches vælge patches, banks og to control assignments. Men du kan let og enkelt reassigne dem til nærmest enhver funktion du har brug for. Der er også en Manual mode for hurtig on/off adgang til de tre instrumenter og normale input. Der understøttes op til fire eksterne footswitches eller to expression-pedaler samt MIDI I/O. Main og Sub outputs bruges normalt for mixed stereosignaler men kan også konfigureres som fire discrete outputs, komplet med dedikeret EQ på hver. Og med det flytbare effects loop kan du integrere alt dit eksterne gear.

 

Optag Tracks og Spil MIDI-instrumenter via USB

SY-1000’erens USB audio/MIDI interface åbner døren til en verden af kreative muligheder med dit foretrukne DAW. Med GK-input kan du optage hver af dit instruments strenge til separate audiospor, enten processed live eller optaget helt rene for senere “re-synth” processing gennem SY-1000. Og med guitar-to-MIDI/Bass-to-MIDI kan du bruge din spade til at spille bløde synths, optage MIDI-sequences, input notation-data og mere.

Yderligere information

Vægt 2.5 kg
Størrelse 245 × 345 × 67 mm
Producent

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss SY-1000 Guitar Synthesizer”