Boss Waza-Air Personligt trådløst Guitar forstærker System

DKK3.470,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

En revolutionerende ny lydoplevelse for guitar

Den nye Waza-Air blander premium tone fra forstærkere og effekter med BOSS spatial-teknologi og tager guitaroplevelsen til nye højder. Dette personlige monitorsystem bringer imponerende realisme til spil med hovedtelefoner gennem en gyro-sensor og moving 3D space og leverer en naturlig ”forstærker i lokalet” tone, der er fyldig, resonant og inspirerende. Trådløs tilslutning betyder, at der ikke er kabler, der stopper dit flow og du kan streame musik fra din telefon og afspille det som hvis du stod på scenen med dit band. Og med BOSS Tone Studio app kan du lave custom lyde med fem forstærkertyper og over 50 forskellige effekter.

 

Features

 • Over-ear lydsystem til guitar med trådløs tilslutning, premium forstærker- og effektlyde, Bluetooth audio streaming og lydeditering via din smartphone.
 • Avanceret BOSS spatial-teknologi og integreret gyro-sensor leverer naturlig ”forstærker-i-lokalet” tone med 3D ambience og dynamisk lydlokalisering
 • Fem unikke forstærkertyper fra Katana forstærkerserien, inklusiv en full-range voice for bas eller halvakustisk guitar
 • Få adgang til over 50 customizable effekter i BOSS Tone Studio app
 • Integreret BOSS trådløst teknologi giver fantastisk lydkvalitet med superlav latency
 • Enkle controls for guitar volume og Bluetooth audio-afspilning samt øjeblikkelig adgang til seks brugerdefinerede tone settings
 • Store custom-designede 50 mm. Drivers leverer premium ausiokvalitet med fyldig og lækker lyd
 • Tilpassede ørepads sikrer optimal driverperformance og den bedste guitar-tone
 • Bred form sikrer komfort for mange timers spil
 • Solid konstruktion med krombeklædte metaldele
 • Alsidigt to-vejs design gør, at kan foldes sammen så de er nemme at gemme væk eller transportere i din gigbag
 • Indbyggede genopladelige batterier med auto standby/wake-funktion for at spare strøm
 • Op til fem timers spilletid med hovedtelefoner og op til 12 timer med den inkluderede WL-T Transmitter
 • Trådløs redigering og organisering af lydene med BOSS Tone Studio app til iOS og Android mobilenheder
 • Unik indbygget tuner med lyd, der guider din tuning; visuel kromatisk tuner tilgængelig i BOSS Tone Studio app.

 

Den kontinuerlige udvikling af Waza Innovation

Waza-Air føger i fodsporene på BOSS’ Waza-tradition og bringer årtiers ekspertise sammen med den nyeste innovation og præsenterer et banebrydende musikprodukt, der flytter grænserne. Waza-Air er langt mere end blot en simpel guitar-baseret hovedtelefonforstærker og blander vores premium forstærker-, effekt,- og trådløse teknologi med dynamisk 3D lyd, som giver en unik guitarforstærker-oplevelse, hidtil uset.

 

Inspirerende ”forstærker-i-lokalet” tone

For de fleste af os er det nødvendigt at spille guitar gennem hovedtelefoner, for at undgå at forstyrre familie eller naboer. Men desværre mangler de dybden og oplevelsen af at spille på en rigtig forstærker i et rigtigt rum og ender med at blive en flad oplevelse. Waza-Air ændrer alt dette og genskaber den naturlige dimension, resonans og lufttryk man mister med hovedtelefoner.  En integreret gyro-sensor følger dit hoveds bevægelser mens du spiller og kører avancerede 3D algoritmer, der leverer rumlig realisme, der skal opleves før man tror på det. Og det hele sker automatisk, så det eneste du skal gøre at sætte stikket i og spille!

 

Premium forstærkere og effekter

Waza-Air har tones og controls fra Katana forstærker-serien med fuld bruger-customization og en lang række presets gratis tilgængelige fra BOSS Tone Studio app.  Fem forskellige forstærkertyper leverer tones fra klassisk clean til high gain samt en full-range voice perfekt til bas og halvakustisk guitar.  Der er også over 50 effekt-typer tilgængelige, der i blandt mod, delay og reverb optimeret for Waza-Airs unikke spatiale oplevelse. Og med de seks indbyggede hukommelser kan du gemme favorit-setups og genindlæse dem med dedikerede knapper.

 

Vælg dit rum

Waza-Airs avancerede ambience setups leverer tre realistiske miljøer at spille i. Surround mode placerer forstærkeren i et virtuelt rum og leverer en helhedsoplevelse af at spille i et professionelt studie. Det bliver endnu mere virkeligt med Static mode hvor den kombinerede lyd fra forstærkeren og rummet ændres afhængig af, hvor du flytter dit hoved. Sidst har du Stage mode, der lader dig træde ind i rampelyset, med forstærkerlyd, der kommer fra et virtuelt backline bag dig.

 

Stream musik og indtag scenen

Udover at levere trådløs forbindelse til BOSS Tone Studio gør Waza-Airs indbyggede Bluetooth at du kan jamme med på sange og backing tracks fra din smartphone eller tablet. I Stage mode afspilles den streamede musik fra backline sammen med din forstærker og placerer dig center stage med et virtuelt band. Luk øjnene og spil sammen med dine favoritartister og tag teten, når det er tid til din solo. Sangvolume og playback kan styres direkte fra Waza-Air, uden at røre din mobilenhed.

Ingen kabler, ingen bøvl

Alt audiotilslutning med Waza-Air er 100% trådløst. Med muligheden for at bevæge dig og spille helt uden noget, der binder dig, bliver du aldrig viklet ind i kabler eller får dine hovedtelefoner flået af, fordi du har jokket på kablet. Og takket være avanceret trådløs teknologi fra BOSS’ roste WL-serie får du lækker lydkvalitet med superlav latency. Funktionerne Auto standby og wake sparer batteri mellem dine sessioner, så du ikke altid skal lade op efter du har spillet.

 

High-quality lyd og solidt håndværk

Waza-Air er udstyret med customdesignede 50 mm. Drivere som leverer en fyldig og lækker lyd for både guitar og audiostreaming. De tilpassede ørepads og brede form er superbehagelige til de lange øvere mens den solide konstruktion sikrer, at de holder til at blive brugt hver dag. Waza-Air kan foldes sammen så de fylder meget lidt og er nemme at opbevare eller transportere, og de kan pakkes så de er helt flde og passer lige ned i din guitars gigbag.

Yderligere information

Vægt 0.32 kg
Producent

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss Waza-Air Personligt trådløst Guitar forstærker System”