Boss WAZA Tube Amp Expander

DKK10.490,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): WAZA-TAE Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Moderniser din rørforstærkeroplevelse

Med Waza Tube Amp Expander får du for første gang en bred vifte af professionelle funktioner samlet i en box som samtidig løfter din rørforstærkeroplevelse til et helt nyt og alsidigt niveau – både på scenen og ved studieoptagelser. Denne fantastiske enhed kan det hele. Det er en variabel reaktiv load box, med aktivt analogt effekttrin, upmiked kabinetsimulator, IR loader og interface til indspilningsbrug, alt sammen i en integreret enhed, der er klar til landevejen og nem at bruge.

Takket være vores avancerede Tube Logic-teknologi, er du i stand til at cranke din forstærker op til ”the sweet spot” og samtidig spille på ethvert lydniveau, uden du mister kernen i tonen og den feeling du elsker. Og med omfattende tilslutningsmuligheder, indbyggede BOSS-effekter, 10 rigopsætninger der kan tilpasses til din smag samt omfattende styring i real time, har du enestående kreativ kontrol over ethvert guitarscenario. Waza Tube Amp Expander er pakket til bristepunktet med epokegørende BOSS innovationer og en vigtig følgesvend for enhver røramp-guitarist.

 

Features

 • Markedets første røramp kommandocenter, bygget med Waza ekspertise og Tube Logic tilgang i designet
 • Avanceret variabel reaktiv belastningskredsløb med diskrete analoge komponenter understøtter rørforstærkere op til 150 watt
 • Brugerjusterbar impedansindstilling tilpasser sig korrekt med den reaktive belastning fra din forstærker og bevarer samtidig sin naturlige tone, dynamiske følelse og forvrængningskarakteristik
 • I 10 hukommelser kan du gemme dine favorit rig-setups
 • Omfattende real time styring via GA-FC/FS-seriens fodkontakter og MIDI I/O
 • Indbygget 100-watt klasse AB-forstærker med diskret analog design og problemfri volumekontrol
 • Kraftig DSP-sektion med 32-bit AD/DA, 32-bitfloating-point processing, og 96 kHz samplingrate
 • Stereoeffekter med førsteklasses lydkvalitet, der kan tilpasses: compressor, delay, rumklang og fire EQ’er
 • 22 upmikede kabinetemuleringer med valgbare mikrofontyper (fem tæt på og tre med afstand/ambient), plus fire slots til at indlæse speaker IR’s fra brugeren
 • Eksternt effektloop med valgbar seriel/parallel forbindelse og jack-kontrolstik til at skifte forstærkerkanaler
 • Parallelle højttalerudgange for tilslutning af op til to kabinetter ved livejobs
 • Balancerede XLR-udgange (mono og L/R stereo) for tilslutning til FOH-konsol, scenemonitorer og optageenheder
 • Udgang til hovedtelefoner til stille øvning med cranked-up forstærkerlyd
 • Dedikeret redigeringssoftware (Mac/Windows)
 • USB til direkte lydoptagelse og kommunikation med redigeringssoftware

 

Waza Innovation til dem der elsker ren rørlyd

Waza Tube Amp Expander er blevet realiseret takket være Waza R&D-ekspertise og  Tube Logic-teknologi, der hele tiden udvikles. Den kompletterer og udvider din rørforstærker perfekt – uden at påvirke den unikke lyd og respons, der fik dig til at vælge den i første omgang. Det oprindelige koncept for denne unikke enhed opstod under udviklingen af flagskibet Waza amp top. For at teste og forbedre forstærkerens strømforsyningsspænding og udgangskredsløbet udtænkte BOSS-teamet en brugerdefineret load box med egenskaber, der rækker langt ud over dem der er tilgængelige på markedet. Dette innovative design viste sig at være så fuldendt, at det blev det logiske fundament for at udvikle næste generations ”toolkit”  til den moderne rørforstærker-guitarist.

 

”Cranked” amplyd og spillefornemmelse ved alle lydstyrker

Som rørforstærkerejer ved du, at det lyder og føles bedst, når der spilles højt og alting virkelig koger. Men ligesom de fleste af os oplever du at det er en sjælden fornøjelse at kunne få lov til at skrue ordentligt op og åbne for forstærkerens fulde ekspressive potentiale. Reaktive load boxes, der tilsluttes forstærkerens højttaleroutput , har forsøgt at løse dette volumenproblem i årevis. Men selvom de reducerer lydstyrken og leverer et nogenlunde brugbart resultat, introducerer de også typisk artefakter, der ændrer tone, dynamisk respons og forvrængningskarakter, hvilket giver dig en utilfredsstillende oplevelse.

Waza Tube Amp Expander’s avancerede reaktive belastningssektion eliminerer disse artefakter fuldstændigt, hvilket giver dig mulighed for at opleve din forstærkers ægte ”cranked-up” lyd og interaktiv spillefornemmelse, samtidig med at du kan styre lydstyrken, så den passer til enhver situation. En nøglefunktion er Resonance-Z og Presence-Z panelkontrollerne, som optimerer den meget vigtige impedans-interaktion med din forstærkers outputtransformer. Du kan vælge mellem 16 forskellige indstillinger og få din forstærker til at opføre sig og reagere nøjagtigt som hvis den var tilsluttet dit favoritkabinet. Alle røramps på op til 150 watts er supported, fra vintage comboer til moderne high-gain toppe.

 

Bigtime rig kontrol

Waza Tube Amp Expander er fyldt med kontrolmuligheder og er et drømmekommandocenter, velegnet til både scenen og studiet. Ti forskellige rigopsætninger kan gemmes i enheden, og hver indeholder dine egne brugerdefinerede effekter, EQ-indstillinger, kabinet/IR-valg, effektloop til/fra, MIDI-program change (til styring af eksterne MIDI-effekter) og amp-kontrolstatus (hvis du har en forstærker, som understøtter kanalskift). Rigs kan hentes ind fra en knap på panelet  og der findes yderligere kontroller til reverb og andre funktioner. Der er også en Write-knap så du kan gemme mindre justeringer midt under en koncert.

Ved tilslutning af GA-FC foot controller (ekstraudstyr) får du yderligere muligheder for at trykke den af med fuld performancekontrol, lige ved dine fødder. Med kun et enkelt TRS-kabel har du øjeblikkelig adgang til de 10 rigs plus realtids kontrol af delay, tap tempo, solo/EQ, effektloop til/fra og skift af forstærkerkanaler. Du kan endda kontrollere niveauer ved at forbinde ekspressionspedaler (ekstraudstyr) til GA-FC. Waza Tube Amp Expander understøtter også fodkontakter fra vores FS-serie, samt omfattende MIDI-styring til mere avancerede opsætninger.

 

Effekter for fuld kraft

Waza Tube Amp Expander med sin indbyggede effekt engine og eksterne effektkreds bringer et væld af lydforbedringer til din rørforstærker, især hvis det er en vintagemodel uden effektloop. Onboard DSP leverer førsteklasses lydkvalitet og ægte stereohåndtering med markedets bedste 32-bit AD/DA, 32-bit floating point processing og 96 kHz sampling rate. Du får compressor-, delay- og reverb-effekter og masser af brugerdefinerede indstillinger via et dedikeret editorsoftware. Fire forskellige EQ’s er til rådighed for strategisk justering af din lyd på flere steder i signalvejen, og det er endda muligt at bruge en af EQ’erne som boost switch til soloer. Den eksterne loopsektion byder på frit valg mellem serie eller parallel signalvej og understøtter både line-level enheder og standard stompbox effekter.

 

Send signal til scenekabinetter, mixere, indspilleudstyr og hovedtelefoner — på samme tid

Når du først har fået dig drejet in på ”the sweet spot” på din forstærker, giver Waza Tube Amp Expander dig mulighed for at sende den fantastiske lyd til flere destinationer på én gang.. Med parallelle højttalerudgange kan du føde op til to scenekabinetter fra det integrerede 100 Watt Class AB analoge forstærkertrin. Samtidig med at du får en jævn, trinløs niveaukontrol for enhver tilsluttet forstærker, åbner denne robuste powerbox også muligheden for at booste din yndlings lav-watt forstærker til at kunne spille de helt store scener op. De balancerede mono- og stereo-udgange omfatter lydkarakteristika fra upmikede indbyggede kabinetter eller bruger IR’er, der giver et signal, du kan bruge direkte i et mix, fuldt klar til PA-mixere, scenemonitorer og indspilningsenheder. Der er også en USB-udgang, der tilbyder endnu et direkte feed til indspilning med dit foretrukne musikproduktionssoftware. Og med den dedikerede hovedtelefonudgang kan du øve med fed rørlyd uden at forstyrre andre i nærheden.

 

Intens custom-justering

Waza Tube Amp Expander fungerer perfekt direkte ud af kassen, men den dedikerede editorsoftware via USB åbner op for endnu mere kreativt potentiale. For det første kan du redigere effekter og EQ helt ned i mikrodeltaljer. Herudover kan du vælge mellem 22 forskellige upmikede kabinetter til det direkte output , hvor hver har muligheden for fem justerbare tætte mikrofonemuleringer plus tre rum/ambience-mikrfofonemuleringer, der tilføjer dybde og fylde. Der er endda fire brugerpladser til at indlæse dine egne ”go-to-højttaler-IR”’er, hvis det ønskes. Du kan også tweake mange andre ting, herunder MIDI, systemparametre og en loudness kontur for store, fede lyde på minimale lydniveauer. Dine favorit rig setups kan gemmes på din computer og organiseres som Live Sets til forskellige scenarier – til gigs og i studiet.

Yderligere information

Vægt 6.8 kg
Størrelse 296 × 380 × 110 mm
Producent

Farve

Max Power

Impedance

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boss WAZA Tube Amp Expander”