Ibanez RG Series RG350DXZ-WH – HSH Hvid

DKK4.150,00

Varenummer (SKU): RG350DXZ-WH Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ibanez RG Serien RG350DXZ-WH

Høj kvalitet til lave priser, Vælg RG Serien.

Standard serien (RG) er Ibanez “almindelige” modeller, instrumenter som er lidt billigere uden at gå for meget på kompromis, sammenlignet med de eksklusive modeller. Instrumentet til dig, der vil ha alt, hvad Ibanez kan byde på, til en rimelig pris. En lækker og pålidelig guitar med fed lyd og spilbarhed som blødt smør mellem fingrene.
Robuste og holdbare Instrumenter som, trods den lave pris, sagtens kan bruges som dit hovedinstrument på slidende koncerter og øvere. Pålidelige basser og guitarer som fungerer uanset hvilket niveau, du spiller på.

 

Halsens tal:

Scale: 648mm/25.5″
Width at Nut: 43mm
Width at Last Fret: 58mm
Thickness at 1st: 19mm
Thickness at 12th: 21mm
Radius: 400mmR

Pickup specifikationer

Pickupperne er koblet til en 5-vejs omskifter, 1 volumen (med highpas filter) og en tonekontrol.
Positionerne på omskifteren er:
1. Bropickup i serie.*
2. Bropickup splittet** sammen med midter-pickup.
3. Midter-pickup.
4. Halspickup splittet sammen med midter-pickup.
5. Halspickup i serie.

 

Serie:

* Serie, begge spolerne på pickuppen er koblet i serie efter hinanden, og pickuppen giver så meget output og kraft, den er designet til. Læser du om pickuppen på producentens hjemmeside, så er det denne kobling, som bliver beskrevet. Pickuppen er støjresistent og helt stille.

 

Splittet:

** Splittet, at pickuppen er splittet betyder, at en af pickuppens 2 spoler slukkes, og den bliver en singlecoil (blot en aktiv spole). Det betyder, man halverer det output og den kraft, pickuppen har, når spolerne er serieforbundne. Pickuppen bliver også mere følsom overfor brum og støj, når en spole slukkes. Men position 2 og 4 er stadig støjresistente og stille, da den aktive spole på broen (pos.2) eller hals (pos.4) nu er koblet parallelt med midter-pickuppen. Fordelen er en mere “crispy”, kontant og funky lyd med knap så meget bas. En god og ofte anvendt position, der passer fedt til rene og halvforvrængede lyde, eller for at åbne en heftig forvrænget lyd op.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Producent

Farve

Lakering

Top

Bund & Sider

Binding

Bro

Hals

Fingerbræt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ibanez RG Series RG350DXZ-WH – HSH Hvid”

Du kunne også være interesseret i...