RODE NT-USB plug&play usb mikrofon

DKK1.495,00

Varenummer (SKU): NT-USB Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

NT USB er en meget alsidig mikrofon, der er ideel til optagelse af sang, instrumenter eller tale i form af podcasts eller voice-over.

NT-USB er fuldt kompatibel med alle almindelige optageprogrammer (DAW) på både Mac OS og Windows, og det fungerer også godt til iPad med apps som RØDE Rec eller Garageband. Når du bruger NT-USB med iPad, er det nødvendigt med en adapter (Apple Camera Connection Kit – medfølger ikke).

Mikrofonen har direct monitoring (latenstidsfrit) via hovedtelefonstik (3,5 mm), der giver dig mulighed for at kontrollere indgående lyd i realtid. Dette gøres ved med to drejekontroller, en til lydstyrke og en, der regulerer graden af blanding mellem computer / iPad-lyd og mikrofonsignalet.

Et premium-popfilter er inkluderet og er designet til at sidde direkte på mikrofonen med den optimale afstand til mikrofonkapslen for at minimere poplyde, hvilket typisk opstår ved udtale af lyde som hårdt B, T og P. Et mikrofonbeslag med 3/8 ” gevind er også inkluderet, såvel som et trefods bordstativ, etui og et ekstra langt 6 m USB-kabel.

Tilslutning: USB stik
Medfølgende tilbehør: Pop-filter, tripodstativ, mikrofonholder, 6m USB-kabel og etui
Hovedtelefonudgang (monitoring): 3.5mm stereudgang med volume-drejeknap
Kompatibilitet: Windows, Mac OS og iPad (med Apple Camera Connection Kit)
Garanti: To års garanti ved registrering på Røde.com

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RODE NT-USB plug&play usb mikrofon”