Roland FANTOM-6 Workstation Synthesizer

DKK28.250,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): FANTOM-6 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Roland FANTOM-6 Workstation Synthesizer

Rolands Flagskibs synthesizer Workstation, baseret på ZEN-Core Teknologi.
<-- Læs mere her

Den Nye Roland Fantom

Fantom er en ny slags kreativ hub, bygget til produktion og udtryksfuld performance. Lækre indbyggede produktionsredskaber og dyb computerintegration, der føles intuitiv, naturlig og fuld af muligheder. Den nye expandable sound engine leverer vores bedste elektroniske og akustiske lyde med muligheden for at kombinere og shape dem på nye spændende måder. Og den er bygget af vores premium materialer med et lækkert design og det bedste 61-, 76-, og 88-tangenters keyboard vi nogensinde har lavet.

 

CREATION 

På ethvert punkt opfylder FANTOM behovet for at skabe.  Dens lækre, hurtige workflow har igen forvirrende modes, frustrerende tekniske begrænsninger og går ikke på kompromis med lydkvaliteten. FANTOMs kreative proces reflekterer hvordan man i dag arbejder som musiker, med flydende kompositionsvæktøjer, genindkaldelige kreative miljøer og dyb computerintegration.

 

Ingen modes. Blot et workflow.

Når de kreative bølger går højt skal der ikke være noget, der holder dig tilbage.  Med FANTOM går du ikke på kompromis med lyden eller bliver nødt til at opfinde løsninger grundet tekniske begrænsninger. Og glemt alt om, hvilke features der virker i hvilke modes. FANTOM er altid i full-on kreativmode og dit workflow forbliver det samme, uanset hvad.

 

Lav en scene.

Du er klar til at lave magi er FANTOM med dig – og det kræver kun et enkelt touch. Dine lyde, patterns og performance layouts er arrangeret i skræddersyede områder, kaldet Scenes. En Scene kan være en helt sang, del af en sang eller et starting point med din favoritlyd præcis som du vil have den. Scenes kan chaines og ændres øjeblikkeligt uden gaps eller glitches.

 

Alt. Altid.

Du skulle ikke bekymre dig om hvor mange effekter er tilgængelige, eller hvis du kan ændre lyde uden vrøvl og uden at begrænse komplekse patches. Med FANTOM kan du fokusere på at spille musik, uden at rationere processor power. Og med så meget power kan du køre alle 16 parts med alle tilgængelige effekter – samtidigt – med fuld patch-remain for glidende overgange. Det er som at have poweren fra to komplette FANTOMs i én.

 

 

SOUND 

FANTOMs fleksible og ekspandable sound engine bygger på årtiers research og udvikling og smider om sig med spandevis af autentiske elektroniske, akustiske og hybride lyde. Kombiner forskellige synthesis- og sampling-teknologier sammen med det indbyggede analoge filter for nye lyde – og få fordelen af nye sound ekspansions i takt med at de bliver tilgængelige.

 

Én engine. Uendelige muligheder.

FANTOM trækker på fire årtier af genre-definerende lyde og en expandable sound engine rammer plet på vores klassiske synths mens den presser grænserne for nye lyde endnu mere. Vores custom Behaviour Modeling Chips driver FANTOMs core med smooth og præcis kontrol, masser af polyfoni og full patch-remain. Og FANTOM er del af en expandable platform, med nye lyde og nye muligheder på vej.

 

Autentiske, stemningsfulde lyde.

FANTOM kører flere synthesis-teknologier samtidigt for autentiske akustiske og elektroniske lyde, både moderne og klassiske. Du kan også sample dine egne lyde og trigge op til 2 GB loops og one-shots fra pad matrix. Det er et fuldt ud routable analog filter for ekstra varme g knas og du kan endda mixe soft synths med FANTOMs egne interne lyde.

 

Klaveret er kernen.

Klaveret betegnes af mange som instrumenternes konge og er hjertet af den kreative proces for mange komponister på tværs af genrer. FANTOM bruger vores V-Piano teknologi og ikke bare lyder rigtigt, de føles rigtigt. Lav klaverer der spiller og responderer som deres akustiske søskende og matcher din personlige smag.

 

Sonic superpowers

FANTOMs synth engine er baseret på partials. Hver partial starter med men en diskret synth voice – komplet med ocillator, filter, amplifier, dual LFO og effects.  Du kan have op til fire partials i en enkelt tone og en Scene kan indeholde op til 16 tones for komplekse layers, splits og sequenced parts.

 

LFOMG

Low-frequency oscillators giver lidt bevægelse til statiske lyde.. Flere LFO’er betyder flere modulationsmuligheder og flere måder at udforske nye muligheder. FANTOM har to LFO’er per partial, fire partials per tone – og efters du kan stacke 16 tones giver det fantastiske 128 LFO’er per voice.  Og FANTOMs Step-LFO’er har 16 steps beat-synced automation med 35 curve choices per step. Dette skaber lange passager der udfolder sig, modular-style teksturer og lyde med dyb og kompliceret bevægelse.

 

 

PLAYABILITY

Efter lydkvalitet, hvad er mere vigtigt end spilbarhed? Den måde et instrument føles og hvordan det hjælper dig med at udtrykke dig selv, er super vigtigt. FANTOM fokuserer på oplevelsen af at spille, fra den lækre keyboard action til arsenalet af performance controls.

 

Players paradise.

FANTOMs har vores bedste tangenter nogensinde, deriblandt den roste PHA-50 på 88-tangenters modellen samt helt nye semi-vægtede tangenter på 61-, og 76-tangenters modellerne. De føles solide, præcise og uovertrufne med aftertouchens udtryksfulde egenskaber. Vi laver alle vores tangenter efter høje standarder, og hver model er en videreudvikling af den tidligere generation.

 

High-res, hands-on control.

FANTOM har masser af drejeknapper og sliders for intuitiv control med high-resolution for superkælne sweeps og finjusteringer. Der er en dedikeret synthesizer-sektion med oscillator, filter og envelope controls sammen med masser af andre knapper og pads til triggering og sequencing.

 

Go ahead. Express yourself.

Der er mange måder at udtrykke sig på et keyboard. Nogle foretrækker levers, nogle kan bedre lide hjul, andre foretrækker pedaler og nogle vil have aftertouch. Med FANTOM kan du bruge enhver af dem – eller alle sammen. Du kan tilmed tilslutte USB-controllere til enhver af FANTOMs tre USB-porte for ekstra muligheder.

 

 

Yderligere information

Vægt 20 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland FANTOM-6 Workstation Synthesizer”