Roland FP-30X Transportabelt Digital Piano

DKK5.660,00

Ryd

EAN: Varenummer (SKU): FP-30X Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Det superpopulære bærbare klaver – opgraderet.

 

Når kvalitet tæller, men budget er en faktor, er FP-30X det perfekte valg i Rolands FP-X-serie. Dette slanke og stilfulde bærbare klaver balancerer pris med førsteklasses performance, og bygger på entry level FP-10, med en forbedret sound engine, kraftigere indbyggede højttalere og øget polyfoni. Med Rolands SuperNATURAL Piano-teknologi og det samme udtryksfulde 88-tangenters PHA-4 Standard keyboard som FP-60X, er FP-30X det perfekte hjemmeinstrument til erfarne spillere. Og med sin vægt, der er let at transportere og Bluetooth-forbindelse til lektioner og afspilning af lyd, er det et ideelt valg for enhver pianist, der ønsker at udvikle sine færdigheder eller optræde ved små begivenheder.

 

 • SuperNATURAL Piano sound engine for fyldigt udtryk, fra pianissimo til fortissimo
 • Inkluderer et bredt udvalg af indbyggede lyde til enhver musikgenre, inklusive elektriske klaverer, orgel, strygere og synthesizere
 • PHA-4 Standard keyboard for autentisk og akustisk piano-touch
 • Kraftfuldt 22-watt stereohøjttalersystem, der fylder rummet med lyd
 • Dedikeret indstilling til optimering af lyden, når den placeres på et skrivebord
 • Dual hovedtelefonudgang og dæmpet klaviaturlyd gør, at du kan spille når det passer dig, uden at forstyrre andre
 • Passer perfekt til hjemmet, uden at tage for meget plads
 • Bluetooth-lyd og MIDI-forbindelse til play-along sessioner og online lektioner
 • Interaktiv tilslutning til musik-apps, heriblandt Rolands Piano Every Day og Apples GarageBand
 • Valgfri KSC-70 stativ og KPD-70 trepedalenhed til opretstående klaver og traditionel spillestil
 • Fås i sort eller hvid finish

 

Autentisk akustisk touch og tone.

Glem de letvægtstangenter, der typisk sidder på et bærbart klaver i mellemklassen – med et enkelt tryk på PHA-4 Standard-tangenterne, ved du med det samme, at FP-30X står over de andre. Med 88 tangenter i fuld størrelse giver dette klaver mulighed for et komplet udvalg af udtryk, når din teknik og kompositionskompetencer vokser. Og med hammer action, escapement og ivory feel vil du nyde det samme touch under dine fingre, som et fantastisk akustisk instrument, helt ned til den subtile “klik” -følelse, når du trykker på en tangent. Bag den autentiske følelse og spilbarhed er Rolands kraftfulde SuperNATURAL sound engine, der opfanger alle nuancer fra erfarne pianister og hjælper nyere spillere med at udvikle mere karakter og dynamik.

 

Imponerende lyd, uanset hvor du spiller.

FP-30Xs kraftfulde indbyggede stereohøjttalere leverer overraskende kraft og karakter, når du spiller, og supplerer sound engine for yderligere at fremhæve udtrykket i dit spil. Og hvis du nogensinde har brug for mere lyddækning, skal du blot tilslutte eksterne højttalere via de dedikerede outputstik. Til øvning derhjemme kan du prøve den dedikerede mode, der justerer lyden til optimal kvalitet, når FP-30X er placeret på et skrivebord, eller tilslut hovedtelefoner til de to udgange til lydløs øvning dag eller nat, enten solo eller sammen med din klaverlærer.

 

Det kompakte klaver med stort potentiale.

Bærbar møder professionel i FP-30X Med sin kompakte størrelse og meget håndterbare vægt bevæger instrumentet sig ubesværet mellem de mest bekvemme og inspirerende steder i dit hjem og opbevares let, når det ikke er i brug. FP-30X tilpasser sig også, efterhånden som din teknik udvikler sig, uanset om du placerer den på KSC-70-stativet for opretstående klaver eller giver ekstra udtryk til dit spil med KPD-70 trepedalsenheden eller DP-10 damper-pedal

 

Spil sammen med musik, og lær hurtigere med Bluetooth og USB.

FP-30X holder dig fokuseret på læring over længere tid med alsidige tilslutningsmuligheder. Brug Bluetooth-lyd og din iOS- eller Android-enhed til at streame musik gennem klaverhøjttalerne eller hovedtelefonerne, spille sammen med yndlingsartister og skærp dine færdigheder ved at følge online klaverundervisning. Tag tingene videre, og brug Bluetooth MIDI til at oprette forbindelse til apps til musikkompositioner som Rolands Zenbeats eller Apples GarageBand. Og for at holde det hele friskt, kan du tilslutte dig Rolands Piano Every Day-app for automatisk at optage og afspille dine daglige øvelsesaktiviteter ved hjælp af den klaverlyd, du vælger. FP-30X har endda USB-audio/ MIDI-forbindelse, så du kan interface med computere og optage og indspille i professionel musikproduktionssoftware.

Yderligere information

Vægt 14.8 kg
Størrelse 1300 × 284 × 151 mm
Producent

Farve

,

Antal Højttalere

Højttaler størrelse

Max Power

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland FP-30X Transportabelt Digital Piano”