Roland FP-60X Transportabelt Digital Piano

DKK8.850,00

Ryd

EAN: Varenummer (SKU): FP-60X Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter pro-performance uden flagskibsprisen, er FP-60X noget for dig. Mellemklasse-modellen i FP-X-serien er et kompakt og elegant instrument, der forbedrer ethvert beboelsesrum understøttet af en række funktioner, der tilfredsstiller kravene til erfarne spillere. Kernen i FP-60X er Rolands SuperNATURAL Piano og dynamiske 88-tangenters PHA-4 Standard klaviatur, sammen med et udvalg af ekspressive akustiske klaverer og dybe personaliseringsmuligheder via Piano Designer. Der er også en bred vifte af kuraterede lyde til at udforske andre musikstile plus ambience-effekter, der fungerer sammen med SuperNATURAL-klavermodellerne for fantastisk realisme, et kraftfuldt stereolydsystem og fordybende Headphones 3D Ambience til private afspilningssessioner.

 

Funktioner:

 • SuperNATURAL Piano sound engine for fyldigt udtryk, fra pianissimo til fortissimo
 • Specielt kuraterede indbyggede lyde klar til enhver musikgenre, inklusive elektriske klaverer, orgler, strygere og synthesizere
 • Onboard Piano Designer-funktion tilbyder dyb personalisering af klavertonen
 • PHA-4 Standard keyboard for autentisk og akustisk piano-touch
 • Indbygget 26 watt stereohøjttalersystem leverer dyb og fyldig lyd
 • Headphones 3D Ambience feature for naturlig lyd under privat øvning
 • Attraktivt moderne look baseret på det prisvindende design fra den forrige generation FP-serie
 • Audio og MIDI-tilslutning via Bluetooth og USB
 • Dobbelt hovedtelefonstik til side-by-side spil og lærer/elev-interaktion
 • Mikrofon-indgang og vokale effekter
 • Valgfri stativer og tre-pedalenheder fås til opretstående konfiguration (KSC-72, KPD-90) eller bærbar brug (KS-20X, RPU-3)
 • Fås i sort eller hvid finish

 

Find din lyd med SuperNATURAL and Piano Designer.

FP-60X bruger Rolands anerkendte SuperNATURAL Piano til at fange enhver nuance i din spillestil, fra subtil pianissimo til dunkende fortissimo. Når du går videre, kan du dybt forme og skræddersy din lyd ved at justere bas, mellemtone og diskantområde via  equalizerpanelet og bruge den indbyggede klaverdesigner til at finjustere tonen i hver enkelt tangent. FP-60X introducerer også My Stage-funktionen, som samler specielt udvalgte klavertoner og ambiencetyper for at give den fordybende oplevelse af at spille på spillesteder, lige fra intime øvelokaler til atmosfæriske koncertsale.

 

Dynamisk PHA-4 Standard-klaviatur, der spiller som en akustisk koncertflygel.

Et bærbart klaver skal stadig spille smukt, og FP-60X skuffer ikke. PHA-4 Standard-klaviaturet placerer hammer-action og escapement fra et akustisk kvalitetsinstrument af høj kvalitet ved dine fingerspidser, helt ned til den subtile “klik” -følelse, når der trykkes på hver tangent. 88 tangenter med ivory-feel giver dig mulighed for at komponere uden begrænsninger, og spille de mest krævende musikstykker med den ekspressive SuperNATURAL-engine, der formidler alle detaljer.

 

Perform eller øv med kraftfulde højttalere og Headphones 3D Ambience.

FP-60X er designet til at understøtte både solo-øvelse og performance. Hvis du spiller på et lille spillested, vil du føle styrken fra det specialdesignede stereohøjttalersystem, der giver dig udtryk over hele klaverets lydområde. Og når du øver alene, giver Headphones 3D Ambience-funktionen dig mulighed for at dykke ned i en fordybende lyd, der føles som om musikken kommer fra instrumentets hjerte, ikke hovedtelefonerne.

 

Kompakt og klar til udvidelse.

Mens et klaver i fuld størrelse normalt betyder et dedikeret musikrum, flyttes den meget bærbare FP-60X let, når inspirationen rammer og gemmes væk, når du er færdig. Dette alsidige instrument kan også udvides til live performance og traditionelle spilleteknikker med separat tilbehør, såsom KSC-72 og KS-20X stativer og KPD-90 og RPU-3 tre-pedalenheder. Og fordi et klaver skal se så godt ud som det lyder, har FP-60X den samme moderne styling, der vandt adskillige internationale designpriser for sin forgænger i FP-serien.

 

Lad din musik nå længere med Bluetooth, USB og mere.

FP-60X åbner en verden af muligheder med sine avancerede moderne funktioner. Med Bluetooth-lyd og en smartphone kan du spille sammen med musik streamet gennem klaverets kraftfulde højttalere, eller arbejde på din teknik med online klaverundervisning. Og med Bluetooth MIDI er du i stand til at oprette forbindelse til sjove apps til kompositioner som Rolands Zenbeats eller Apples GarageBand. Hvis du kan lide at synge, skal du tilslutte en mikrofon, tilføje effekter og forstærke din vokal gennem højttalerne og indspille sammen med dit klaverspil ved hjælp af den indbyggede optager. FP-60X har endda USB-audio/ MIDI-forbindelse, så du kan interface med computere og optage og indspille i professionel musikproduktionssoftware.

Yderligere information

Vægt 19.3 kg
Størrelse 344 × 1291 × 126 mm
Producent

Farve

,

Antal Højttalere

Højttaler størrelse

Max Power

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland FP-60X Transportabelt Digital Piano”