Roland FP-90X førsteklasses bærbare klaver

DKK14.760,00

Ryd
EAN: Varenummer (SKU): FP-90X Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Vores flagskibs bærbare klaver med førsteklasses features hele vejen rundt.

 

For high-end performance  i et bærbart instrument, er der intet bedre valg end Roland FP-90X. Ligesom resten af FP-X-serien har den et slankt og stilfuldt kabinet, der er let at transporte. Men når du investerer i denne topmodel, får du et instrument, der repræsenterer toppen af Rolands anerkendte klaverteknologi. FP-90X leverer den ultimative klaveroplevelse, fra de vanedannede PHA-50 hybridtangenter og PureAcoustic Piano modeling fra vores førsteklasses klavereer, til dyb skræddersyning af lyden og den fordybende og fyldige lyd fra det indbyggede højttalerystem.

 

Funktioner:

 • Find din signaturlyd med karakteristiske akustiske klavertoner og skab din lyd ved hjælp af Piano Designer
 • PureAcoustic Piano Modeling sound engine for maksimalt udtryk, fra pianissimo til fortissimo
 • PHA-50 hybridklaviatur kombinerer akustiske trætangenter med holdbart støbt materiale
 • Udforsk en verden af musikstilarter med et stort udvalg af elektriske klaverer og andre lyde
 • Indbygget lydsystem med fire højttalere (2×25-watt hovedhøjttalere, 2×5-watt diskanthøjttalere), specielt konstrueret til rig og fyldig lyd.
 • Headphones Acoustic Projection giver en naturlig og fordybende oplevelse under stille afspilningssessioner
 • Dobbelt hovedtelefonstik til side-by-side spil og lærer/elev-interaktion
 • Audio og MIDI-tilslutning via Bluetooth og USB
 • Mikrofon-indgang og vokaleffekter
 • Attraktivt design og sort eller hvid finish, der matcher din indretning
 • Stativer og tre-pedalenheder til opretstående konfiguration (KSC-90, KPD-90) eller bærbar brug (KS-20X, RPU-3) – købes separat

 

Rolands fineste akustiske klaverer, der kan tilpasses til dit touch.

Mens alle klaverer i FP-X-serien giver en meget autentisk tone, går FP-90X videre. Med forbløffende nøjagtighed gengiver Rolands sound engine PureAcoustic Piano Modelling ethvert aspekt af, hvordan den fyldige, resonante lyd fra et akustisk flygel skabes. Vælg mellem elegante Concert- og dynamiske Stage pianos via otte variationer. Dyk derefter dybere med den indbyggede Piano Designer, og personaliser lyden som en klavertekniker, gennem en række parametre, der er lette at justere. Og med My Stage og PureAcoustic Ambience kan du straks fordybe dig i en række realistiske miljøer, fra studier til koncertsale. FP-90Xs klavertoner er næsten uendelige – og hver er den bedste i sin klasse.

 

Fordyb dig i lyden med det kraftfulde system med fire højttalere.

Med et high-fidelity indbygget lydsystem, der projicerer din musik fra alle vinkler, kan ingen andre klaverer i FP-X-serien matche den soniske dybde og det brede dynamiske område på FP-90X. Et par kraftfulde bashøjttalere og twin dome-diskanthøjttalere fungerer i harmoni med specielle åbninger i kabinets bagside og producerer et dybt lydfelt, der fuldt ud omslutter spillepositionen. Ud over hjemmespil gør dette komplette system FP-90X til et kraftfuldt og fleksibelt valg til intime liveoptrædener. Og lige så vigtigt for privat praksis er funktionen Headphones Acoustic Projection, der giver dig en fordybende lydoplevelse, der lyder som om den fylder rummet – selv når ingen andre kan høre det.

 

Hele følelsen af et akustisk koncertflygel, uden vedligeholdelsen.

FP-90Xs PHA-50 keyboard – der også findes i Rolands topklaverer – er en innovativ hybrid, der giver dig det bedste fra begge verdener, der kombinerer følelsen og strukturen af akustiske klavernøgler med uovertruffen holdbarhed. Det varme strejf af træsiderne vil straks være kendt af erfarne spillere, mens den sammensatte midterramme strækker sig fra forsiden af tasterne til bagsiden for et stabilt og sikkert touch. En udformet hammer action-mekanisme sikrer autentisk respons, mens udseendet og følelsen af elfenben og ibenholt gengives i detaljer. Det er ligesom at spille en traditionel akustisk koncertflygel – uden regelmæssig vedligeholdelse.

 

Førsteklasses features i et bærbart format

FP-90X smelter sammensmelter kraftfulde funktioner i et stilfuldt format, der fungerer for moderne musikere derhjemme eller på farten. Med kompakte dimensioner og overraskende lav vægt for et hammer-action-instrument er det nemt at flytte rundt på og opbevares let i et skab eller køretøj. Du kan supplere din FP-90X ved at tilføje et KSC-90 stativ og KPD-90 tre-pedalenhed til en traditionel opretstående oplevelse eller med det bærbare KS-20X stativ og RPU-3 pedalenhed til livejobs

 

Øg din musikfremstilling med Bluetooth og USB.

FP-90Xs bedste klaverfunktioner i klassen er bare starten. Via Bluetooth-lyd kan du streame musik fra en telefon eller tablet gennem klaverets lydsystem og jamme med. Og med Bluetooth MIDI er du i stand til at oprette forbindelse til sjove musik-apps som Rolands Zenbeats eller Apples GarageBand. Hvis du kan lide at synge, skal du tilslutte en mikrofon, tilføje effekter og forstærke din vokal gennem højttalerne og indspille sammen med dit klaverspil ved hjælp af den indbyggede optager. FP-90X har endda USB-audio/ MIDI-forbindelse, så du kan interface med computere og optage og indspille i professionel musikproduktionssoftware.

Yderligere information

Vægt 23.6 kg
Størrelse 390 × 1340 × 136 mm
Producent

Farve

,

Antal Højttalere

Højttaler størrelse

,

Max Power

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland FP-90X førsteklasses bærbare klaver”