Roland JUPITER-Xm Synthesizer

DKK12.110,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): JUPITER-Xm Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

JUPITER-Xm Synthesizer

<– Læs mere om ZEN-Core

JUPITER RISING

Siden lanceringen af JUPITER-4 i 1978 har navnet JUPITER markeret det ypperste af Rolands sound og spilbarhed. Rolands synthesizere med navnet JUPITER har vores mest avancerede lydteknologi, er super fede at spille på og bygget af premium materialer.

JUPITER-X kombinerer klassiske Roland-design og premium kvalitet med en powerfuld ny sound engine. Den genskaber de populære instrumenter fra vores lange og genre-definerende historie. Og med multiple layers, masser af polyfoni og dyb hands-on control kan du lave kæmpestor lyd, der har ligeså meget gnist, som den har varme og punch.

 

Klassisk analog til vintage digital. Og videre.

JUPITER-X er udstyret med vores nyeste sound engine, som kan forvandle sig til legendariske synths from vores lange og genredefinerende historie. Den er så fleksibel, at den kan genskabe vores populære analoge klassiske, såsom JUPITER-8, JUNO-106 og SH-101 såvel som digitale maskiner som en vintage XV-5080 og moderne RD-klaverer. Du får også alle vores Roland Drum Machines, som er fundamentet for elektronisk musik, nemlig TR-808, TR-909, CR-78 og flere. Det er som at have et studie fyldt med vintage gear, med moderne muligheder og en dyb synth engine, så du kan bryde nye soniske grænser.

 

Intelligent. Inspirerende

Skal du bruge noget fedt, hurtigt? JUPITER-X’erens I-Arpeggio er en next-generation arpeggiator, der bruger kunstig intelligens til ikke blot at akkompagnere dig, men til at inspirere dig. I-Arpeggio tager dit input – notes, rhythms, phrases – og skaber komplimentære drum parts, basslines, chords og arpeggiated lines. Det virker på hver af JUPITER-Z’erens fem parts på samme tid og genererede patterns kan customizes og endda eksporteres til din DAW. Og disse er ikke backingtracks på dåse – de er intelligent genererede beats og phrases der smider ny energi i en live performance og eliminerer ”writer’s block”.

 

Find the sweet spots.

Udover sit informative display har JUPITER-X en lang række store, lækre drejeknapper, slidere og knapper.  De føles solide og præcise for supersmooth sweeps og finjusteringer. Og med den dedikerede effektsektion og quick switching mellem synth layers kan du tage kontrollen i alle lydens aspekter.  Denne slags naturlig, hands-on control giver dig fornemmelsen af række ind og røre lyden og forme den så du rammer præcis den rigtigte setting til øjeblikket.

The power of polyphony.

JUPITER-X kan layer op til fem parts, fire for synths og en for drums. Dens engine kan køre flere autentiske Roland klassikere som JX-8P eller JUPITER-8 med nok polyfoni til at skabe fuldfede layers om komplekse backing parts. Lav den perfekte bass og lead med en SH-1+1 og JUNO-106, layer et fyldigt RD-klaver med lækker JX-8P strings eller skab et monster stack af JUPITER-8’ere.

 

Built to last. Made to play.

Uanset om det er et hjemmestudie, professionelt studie eller en del af et tour setup, så er JUPITER-X hjemme. De hårdføre metalkomponenter gør, at den kan holde til det hårde liv på landevejen og altid føles solid og præcis. High-quality balancerede connections, adskillelige performance controllers og flere pedalinputs gør, at JUPITER-X er klar til enhver situation.

 

Ever-expanding.

JUPITER-X er en del af en ekspanderbar platform, så den kan opdateres med nyt content, så snart det er tilgængeligt.

 

Just the right size.

JUPITER-X kommer i to formater, så den passer til din stil og kreative flow. Vælg mellem en 61-tangenters model, med det rummelige control layout og sublime full-sized keyboard eller den kompakte JUPITER-Xm med det mindre keyboard og muligheden for at køre på batteri.

 

JUPITER-Xm Synthesizer

 

Selvforsynende, bærbar, idé-maskine.

JUPITER-Xm udfordrer hvad du tror en synthesizer kan. Dens univers af lyde udvidder sig hele tiden. Den kan jamme med dig, inspirere dig og gribe dine idéer. Du kan tage den med overalt og du skal ikke bruge kabler eller ledninger – ikke engang til strøm. JUPITER-Xm er et komplet elektronisk produktions- og performancemiljø som .du kan tage med under armen. Hvor du tager den med hen, er op til dig.

 

So portable. So playable.

Ofte må man ofre spilbarhed og udtryk for noget, der er let at transportere JUPITER-Xm rammer den perfekte balance med et helt nyt 37-tangenters keyboard, der gør op med reglen om, hvad  et kompakt keyboard kan. Lille betyder ikke dårlig kvalitet og når det kommer til JUPITER-Xm får du solide, responsive tangenter og tre hele oktaver i et område, der ofte har langt mindre.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland JUPITER-Xm Synthesizer”