Roland MC-101 Groovebox

DKK4.030,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): MC-101 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

ROLAND MC-101 GROOVEBOX

<– Læs mere her

Lille størrelse. Massivt groove.

Producer og spil musik hvor som t, når som helst – uden bøvl eller komplikationer. MC-101 GROOVEBOX har alle de high-quality lyde, sequencing og effekter som den professionelle MC-707 i en kompakt four-track version, du kan tage med overalt.  Kom godt fra start med en fed samling af ready-to-go lyde og patterns eller lav dine egne helt enkelt. Lav en helt unik stil ved at importere custom lyde og loops, der syncer til tempoet. Og du kan performe med MC-101, trigge clips og shape din lyd med direkte, hands-on control.

 

Produktionsstudio i lommeformat.

MC-101 er et professionelt produktionsværktøj som deler lyde og mange andre funktioner med sin storebror, MC-707. Og der er fordele ved at være den lille. MC-101 er en solid men vejer ikke meget og kan køre omkring fem timer på fire AA-batterier, så du kan designe lyde, lave drum patterns og musikalske phrases stort set hvor som helst. Og det er ikke blot en scratch pad til simple ideer. Du kan producere fuldt ud professionelle tracks eller backing tracks og akkompagnement til din live performance.

 

Få en kreativ gnist til at brænde.

MC-101 har en four-track sequencer optimeret til dagens elektroniske og dance-fokuserede musik. Du kan bruge de 16 RGB pads til at lave drum-, bass- og synthesizer patterns og producere dit eget originalmusik. Udforsk en musikalsk legeplads hvor du helt frit kan kombinere loops og one-shots med melodiske phrases, inklusiv dine egne MIDI sequences og importerede audio recordings. Du kan komponere og trigge clips, rearrange, re-sample, record automation og mere.

 

Et bærbart studie fyldt med vintage gear.

MC-101 har lyde fra Roland, der har defineret elektronic- og dance-genren i over 40 år. Legendariske instrumenter som TR-808, TR-909, JUNO-106 og SH-101 er her alle sammen så du kan genskabe klassiske lyde eller kombinere, tweake og proces dem til helt nye lyde.

 

Expandable sounds, patterns og phrases.

Komponer fra en udvalgt samling af indbyggede beats, phrases og lyde, alle designet af kendte artister og sound-designere. Og MC-101 er en del af en expandable platform. Så når du er klar på mere eller vil udforske nye genrer og stilarter kan du helt enkelt blot tilføje nyt indhold.

 

Spil dit eget skræddersyede audio i perfekt sync.

Hver track består af en powerfuld sample player så du kan importere dine egne custom sounds. Brug din egen stemme eller lyden fra dit yndlingsinstrument fra din computer. Importeret audio kan synce med MC-101’erens tempo eller arbejdes på med et arsenal af indbyggede effekter og hands-on controls.

 

Producer tracks der er helt klar til at blive streamet eller spillet.

Med MC-101’erens brede vifte af effekter kommer din musik til at lyde som en komplet produktion. Hver track har uafhængige effecs processors med et utal af variationer. Lækker chorus giver dybde til pads og andre synth-lyde. Delays og reverbs skaber stemningsfulde lydbilleder og bevægelse til de finere sequences. Overdrive, distortion og amp simulation giver en indsprøjtning af knas og intensitet til synths, guitarer, trommer og mere. Du kan også køre hele dit mix gennem master effects såsom filters, bit-crushers og en master bus compressor der bringer det hele sammen med punch og klarhed.

 

Producer og del med verden. Med et enkelt kabel.

Når du er klar til at videreudvikle dine tracks eller dele dem med dine venner og fans kan du blot tilslutte MC-101 til en computer med et enkelt USB-kabel. Den har avancerede egenskaber som USB audio interface og kan optage et helt mix eller alle fire outputs til individuelle tracks i din DAW. Eller sample lyde fra din DAW til at lave backing tracks, stems eller lyden fra din yndlings software-synth til dit næste liveshow.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland MC-101 Groovebox”