Roland MC-707 Groovebox

DKK8.030,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): MC-707 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

MC-707 GROOVEBOX

<– Læs mere om Zenbeats

<– Læs mere om ZEN-Core

Move to a new groove.

MC-707 GROOVEBOX har alt det du skal bruge for at lave en sang eller køre et live set uden en computer. Dyk ned i otte tracks med recording, sequencing, synthesizere og effekter samt en udvalgt palette af lyde, loops og phrases. Optag audio og MIDI – med deep control over timing – og tweak fadere og knapper når du rammer ’that moment’.  Med så massivt et potentiale er du klar til at producere eller skabe din egen nye ting.

 

 

Mega mikro-composer.

Denne moderne GROOVEBOX kan det hele i én enkel enhed. Den er dyb og customizable men sjov og venlig og altid klar til at skabe noget nyt. Komponer fra en udvalgt samling af indbyggede beats, phrases og lyde, alle designet af kendte artister og sound-designere.. Udforsk en musikalsk legeplads hvor du helt frit kan kombinere loops og one-shots med melodiske phrases, inklusiv dine egne MIDI sequences og audio recordings. REcord og trigger clips, re-arrange, re-sample, record automation og få det hele til at lyde som en million med per-track og global effects.

 

Otte tracks af clip-based sequencing.

MC-707’erens otte-track sequencer er optimeret til at fungere flydende og til at understøtte dagens elektronisk-fokuserede musik og de altid udviklende subgenrer. TR-REC step sequenceren er præcis som dem man finder i klassiske Roland drum machines. Perfekt til hurtigt at bygge rhythm parts- Der er også 16 ultra-sensitive pads så du kan spille eller sequence drum parts. Melodiske basslines eller polyfoniske akkordprogressioner. Sequence clips og sågar gem dine knob movements og note data. Dette giver dig muligheden for at skabe dramatiske, bevægende effekter såsom dyb reverb på et enkelt clap, slow filter sweeps og meget mere.

 

Dyb synthesis.

MC-707 har vores nyeste sound engine som sammensmelter virtuel analog og moderne PCM. Den er fleksibel, powerfuld og lader dig grave dybt ned i dens muligheder. Den har lyde fra legendariske Roland drum machines og synthesizere, der er fundamentet for den elektroniske musik – inklusiv TR-808, TR-909, TB-303, JUNO-106 og SH-101. Men MC-707’eren kigger også fremad med moderne digitale og hybride lyde, perfekt til fremtidige klassikere – idag.

 

 

Record, sample, tweak og flå.

Udover den dybe synthesis engine har MC-707 en powerfuld sampler med on-the-fly recording der syncer til dit projekts tempo. Optag vokal eller instrument parts eller importer fra dit eget bibliotek og så kan du sequence eller trigger phrases, one-shorts og loops. Du kan også tweake eller ’mangle’ samples ved at truncate og reverse – med den inspiration og præcision, der kunne kommer fra hands-on control.

Effekter i studiekvalitet.

Med MC-707’erens brede vifte af effekter kommer din musik til at lyde som en komplet produktion. Alle otte tracks har uafhængige effecs processors med et utal af variationer. Lækker chorus giver dybde til pads og andre synth-lyde. Delays og reverbs skaber stemningsfulde lydbilleder og bevægelse til de finere sequences. Overdrive, distortion og amp simulation giver en indsprøjtning af knas og intensitet til synths, guitarer, trommer og mere. Du kan også køre hele dit mix gennem master effects såsom filters, bit-crushers og en master bus compressor der bringer det hele sammen med punch og klarhed.

 

Hands-on experience.

MC-707’eren er proppet med hands-on controls og lader dig dykke ned og shape din musik på en helt fysisk måde. Fadere for hver track gør, at du øjeblikkeligft kan mixe og arrange parts og drejeknapper kan frit assignes til hvad for en control du har brug for til en lyd. Du kan endda optage dine bevægelser med drejeknapper, så de kan afspilles automatisk. Og de 8×2 pads er ikke kun gode til at spille trommer – du kan spille melodi og chords med velocity og trigge audio og MIDI clips.

 

Computer enhanced.

Med sit avancerede USB audio interface flyder MC-707’eren ind og ud af dit produktionssetup. Du kan optage alle otte parts til individuelle DAW tracks og færdiggøre din sang der. Eller sample lyde fra din DAW til at lave backing tracks, stems eller lyden fra din yndlings software-synth til dit næste liveshow.

 

Udvid med nye lyde, loops og phrases.

MC-707 er en opdaterbar og expandable platform, der aldrig bliver støvet. Hold tingene på beatet med nye loops, one-shots. Phrases og synth sounds – alle tilgængelige online.

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland MC-707 Groovebox”