Roland MV-1 VERSALAB All-in-1 Produktionsstudio

DKK5.430,00

Alt-i-en sangproduktion med autentiske Roland-lyde og sangskrivningsværktøjer til at hjælpe moderne musikproducenter på ethvert niveau.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): MV-1 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Roland MV-1 VERSALAB All-in-1 Produktionsstudio.

 

Baseret På ZEN-Core Teknologi
<-- Læs mere ved at trykke på billedet.ZEN-Beats Internal Link Image

Lav mere musik med VERSALAB.

 

Når inspiration rammer, hjælper VERSELAB dig med at indfange, forfine og afslutte dine ideer. Den flydende, praktiske arbejdsgang forenkler musikfremstilling med moderne vokaloptagelse, pattern generators, tusindvis af ZEN-Core-lyde, mastering-effekter og mere. Plug-and-play-integration med Rolands Zenbeats-app udvider dine produktionsfunktioner ved hjælp af din computer eller mobilenhed.

 • Afslut komplette sange med inspirerende, praktisk arbejdsgang
 • Optag vokal med moderne effekter som Auto-Pitch, Harmonizer og Doubler
 • Samlet samling af over 3000 lyde til moderne stilarter fra producenterne af TR-808
 • 4×4 pads og TR-REC step sequencer til trommer, basslines og melodiske dele
 • Sangskrivningsværktøjer og generatorer sætter dig i gang og holder dig flyvende
 • Interface med din smartphone, tablet eller computer for nem filoverførsel
 • Plug-and-play integration med Roland Zenbeats app udvider dine produktionsfunktioner*
 • Højkvalitets mixing- og mastering-effekter giver pro-resultater
 • Lav musik på farten med strøm via et mobilbatteri eller USB
 • Indbygget mikrofon- og XLR-mikrofonindgang med fantom power
 • Stereo ¼-inch I/O, dual headphones og MIDI I/O

 

Hit the ground running.

Musikproduktion kan kræve meget tid, penge og ekspertise. Og for mange nye producenter er det svært at vide, hvor man skal begynde. VERSELAB har alt hvad du behøver for at lave radio-klare tracks uden alle komplikationerne, så du kan fokusere på det, der betyder mest – din musik.

Fra intro til outro.

Hvis du er vokalist, beatmaker eller begge dele, er det let at oprette komplette sange med VERSELAB, uanset dit niveau. Gå flydende fra ideer til beats, hooks og dine lytteres ører med sangskabeloner, pattern-generatorer og en guidet arbejdsgang, der holder dig på sporet. Uanset om du lige er kommet i gang, farer vild med alt for mange muligheder eller har brug for at komme udover din skriveblokade, er VERSELAB der for at holde det i bevægelse.

Takter møder beats.

VERSELAB er designet til moderne musikfremstilling og vokaloptagelse. XLR-mikrofonindgangen i høj kvalitet gør det nemt at optage vokal med indbyggede effekter som Auto-Pitch, Harmonizer, Doubler og mere. Tilslut bare en mikrofon, find din lyd og du er i gang. Med 16 ‘easy access’ takes og muligheden for at kopiere dem hvor som helst i din sang, er det let at arrangere.

Lyde fra kilden

For at sange skal banke igennem, skal du have de bedste tilgængelige lyde. Rolands lyd har været med til at definere hip-hop og andre moderne genrer i årtier, fra TR-808 til SP-404. Denne soniske arv er en del af VERSELAB med over 3000 kuraterede lyde, der rammer plet.

Få mere med ZEN-Core

VERSELAB bruger vores mest avancerede sound engine – ZEN-Core Synthesis System. Den er kernen i vores professionelle synthesizere og sikrer lydkvalitet i topklasse. Med Roland Cloud kan du udvide det indbyggede bibliotek med tusindvis af nye toner, inklusive genre-specifikke lydpakker, der holder din musik frisk.

Hands-on music making.

Gå ud over musen og tastaturet med VERSELABs inspirerende RGB-belyste pads og hands-on-kontrol Ved at kombinere TR-REC-step-sequencer, der findes i legendariske Roland-trommemaskiner, med en ultra-responsiv 4×4-padmatrix, kan du lave trommespor, basslines og melodiske dele så hurtigt som de kommer til dig.

Plug-and-play med Zenbeats.

Med den udvidede plug-and-play Zenbeats-integration kan du forbinde VERSELAB til din computer, tablet eller smartphone, for at få endnu et niveau af produktionskapacitet. Bland dine VERSELAB-sange eller bounce dine tracks i Zenbeats, brug plugin-instrumenter og effekter og meget mere via en simpel USB-forbindelse.

Collab and connect.

VERSELAB er kompakt, bærbar og kan drives af et mobilbatteri, så du kan lave tracks næsten hvor som helst. Samarbejd personligt eller eksternt ved at dele projekter eller udnytte funktionerne i Cloudbelysning i Zenbeats. Når din sang er klar, skal du mixe og master direkte fra VERSELAB og derefter oprette forbindelse til din mobile enhed og uploade til din yndlingsmusikplatform eller sociale kanaler.

Roland MV-1 VERSALAB All-in-1 Produktionsstudio.

*Zenbeats-integration tilgængelig i februar 2021

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
Størrelse 354 × 208 × 60 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland MV-1 VERSALAB All-in-1 Produktionsstudio”