Roland RD-88 Compact Stagepiano

DKK8.895,00

Tilgængelig på restordre

Vælg tilbehør

Varenummer (SKU): RD-88 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Features

  • Letvægts- og kompakt design for nem transport og setup
  • Ivory feel piano-touch tangenter (PHA-4) giver verdensklasses spilbarhed
  • Nye SuperNATURAL pianoer og elektriske pianoer baseret på den roste RD-serie
  • Enkel brugerflade optimeret for performance
  • Tre zoner med ekstern kontrol og integration med Apple Mainstage
  • Fyldigt, indbygget højttalersystem

 

 

 

Verdensklasses spilbarhed.

I over tre årtier har RD-klaverer været de professionelles valg, aften efter aften, på scener over hele verden. En af hovedgrundene er, hvor godt de føles at spille på, og hvor meget en del af instrumentet man føler sig, når man spiller. Du får solide controls og lækre, pålidelige tangenter , der føles naturlige, aldrig stive eller svampede.

Autentiske lyde.

Et fedt stage piano har brug for lyde, der er autentiske og karakterfyldte. RD-88 trækker på sin fyldige arv og har et helt nyudviklede SuperNATURAL pianos og elektriske pianos, der kan gå fra ren til beskidt på kun et par få drej på en knap. Og for ekstra alsidighed er der et udvalg af akustiske og elektroniske lyde fra vores historiske arv, som bruger den samme sound engine som i vores flagskibs synthesizere.

Dejligt simpel

RD-klaverer er nemme at komme igang med, takket være de intuitive controls og enkle layout. RD-88 er ikke anderledes, og den giver dig præcis hvad du har brug for til din performance. Vitale controls er præcist markeret og altid til at nå, så du hirtigt kan finde dine favoritlyde, tilføje effekter eller forme tonebalancen, så den passer til spillestedet.

Integrer soft synths

Nogle gange har man brug for en specifik lyd,  de unikke egenskaber fra en særlig soft synth eller sample library. RD-88 har tre zoner, der kan konfigureres med indbyggede lyde eller som kan integrere og kontrollere soft synths fra Apple Mainstage. Dette gør det enkelt at kopiere lyden fra et track live eller mixe dine yndlings soft synths med RD-88’erens egen vifte af lyde.

Passer til et liv på farten

RD-88’erens rene, kompakte design passer til dig, der ofte er på farten. Dens letvægtsdesign og solide konstruktion gør den nem at tage med dig og hurtig at sætte op, seæv på små scener og i propfyldte øvelokaler. Og det fyldige, integrerede højttalersystem er praktisk og lader dig spiller uden for meget bøvl.

Yderligere information

Vægt 13.3 kg
Størrelse 25.8 × 128.4 × 15.9 mm
Producent

Antal Højttalere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland RD-88 Compact Stagepiano”