Roland TD-27 V-Drums Lydmodul

DKK10.340,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): TD-27 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

TD-27 V-Drums Lydmodul

Lyd i flagskibsklasse, maksimalt udtryk

 

TD-27 modulet er proppet med de bedste akustiske trommelyde du har hørt. Rolands Prismatic Sound Modeling producerer trommer , der ikke kun lyder ekseptionelle , men også responderer som akustiske instrumenter, når du spiller på dem. Avancerede digitale trigger-inputs understøtter Rolands digitale pads for et uforligneligt udtryk mens den nye PureAcoustic Ambience Technology giver en bred vifte af inspirerende miljøer, blot ved et tryk på en knap. En lang række elektroniske lyde fra Rolands fyldige lydhistorie er også inkluderet, og leverer essentielle lyde til musikken i dag. Og ved at loade og layer dine egne samples med de indbyggede trommer kan du forme lyde, som igen anden trommeslager har.

 

 • Avanceret sound module med avancet Prismatic Sound Modeling fra flagskibet TD-50
 • Tre digitale trigger-inputs for avancerede Roland triggerpads som 14’’ PD-140DS digital snare og 18’’ CY-18DR digital ride cymbal
 • Hands-on interface for nemt og enkelt valg og indstilling af trommelyde
 • Spil i inspirerende lydmiljøer med det nyudviklede PureAcoustic Ambience Technology
 • Overhead mic-simulator og studiegrads effekter for at bearbejde trommelyde
 • Importer dine egne WAV-samples via et SD hukommelseskort
 • Stereo mix output og to assignable outputs for at sende individuelle trommelyde til en PA mixer
 • Integreret 28-kanals USB audio interface for professionel musikproduktion på computer
 • Multi-pin trigger jack og inkluderet kabel, så du kan tilslutte til ethvert standard V-Drums setup
 • Dedikeret Crash 2 trigger-input og tre auxiliary trigger inputs for udvidelse
 • Indbygget Bluetooth til at spille med musik fra en smartphone eller computer
 • Indbyggede øvefunktioner for at udvikle dit trommespil

 

Utrolig Prismatic Sound Modeling

TD-27 lydmodulet er baseret på flagskibet TD-50 og er fyldt med trommer, der lever og ånder som akustiske instrumenter. Vi starter med at sample de bedste trommer, percussion og bækkener – både vintage og moderne – i verdensklasses lydstudier. Rolands unikke Prismatic Sound Modeling tilføjes så til samplingerne og gør dem levende med vores ’behaviour modeling’, der er forfinet over to årtier. Hver gang du rammer en tromme eller bækken trigger du ikke blot en lyd på dåse – du spiller et fuldblods instrument, der responderer som sin akustiske modpart på alle måder og med en hidtil uset lydmæssig bredde.

 

Digital triggerteknologi

Rolands avancerede digitale pad-teknologi bringer endnu mere realisme til V-Drums. TD-27 modulet har tre digitale inputs, der arbejder sammen med avancerede Rolands digitale pads, såsom PD-140DS lilletromme og CY-18DR ridebækken  og leverer det mest naturlige udtryk i dit trommespil. Flere sensorer og lynhurtig processing arbejder sammen og giver et fantastisk respons, der giver dig mulighed for at spille akustiske teknikker på den mest naturlige måde, med hver detalje præcist opfanget og perfekt formidlet. Og hvis du ikke er helt klar til digitale pads, så har TD-27 også analoge trigger-inputs til standard ride og snare.

 

Skab (og byg) dit signatur-trommesæt

Med akustiske trommer skaber du din egen lyd med at udskifte skindet, justere tuning, tilføje dæmpning, tweake wire-tension, udskifte hammeren på stortrommen og mere. Alt dette er muligt med TD-27 modulet, hmed hands-on control og avancerede editeringsmuligheder, hvor du kan lave skræddersyede kits til enhver situation. Du kan også loade dine egne WAV-samples via SD-kort og bruge dem alene eller layer dem med de indbyggede lyde.

 

PureAcoustic Ambience Technology

Nye PureAcoustic Ambience Teknologi optimerer hvert kit og skaber et utroligt og naturligt lydområde, når du spiller. Men du kan også gå dybere og indstille mikrofonpositionen på hvert trommesæt og indstille den overordnede lyd med den nyudviklede overhead mic-simulator. Og sidst men ikke mindst kan avancerede indbyggede effekter og mixing give dig poweren fra en komplet studiekonsol, med transient, parametric EQs, kompressor, reverb, delay og meget mere.

 

Tilslutninger for scene og studie

TD-27 er et powerfuldt kommandocenter for ethvert elektronisk trommesetup, med masser af tilslutningsmuligheder for både scene og lydstudie. Der er også stereo outputs til den overordnede trommelyd samt to direct outputs, så du kan sende stortromme og lilletromme og andre lyde til en mixer for uafhængig kontrol. Det indbyggede USB audio interface, gør det nemt at producere musik på din computer med op til 28 audiospor gennem et enkelt kabel. MIDI understøttes også via USB og dedikeret I/O så du kan synce med andre MIDI-enheder og trigge lyde i computer software.

 

Alsidig triggersupport

Udover de  tre digitale trigger-inputs har TD-27 modulet et multi-pin analogt trigger-jack for nemt og hurtig tilslutning med ethvert standard V-Drums setup via det inkluderede kabel. Der er også et dedikeret analogt trigger-input for et ekstra crash-bækken samt tre auxiliary trigger-inputs, så du kan udbygge dit setup ved at tilføje Roland stortromme-, tam- og bækken-pads eller triggerpads, såsom BT-1.

 

Bluetooth og indbyggede øvefunktioner

Med øvefunktionerne i TD-27 modulet ser du altid frem til næste øver. Indbygget Bluetooth giver dig mulighed for at sreame audio fra en telefon eller coputer til modulet, perfekt til at jamme med hovedtelefoner. Spil med på dine yndlingstracks eller mix lyden fra en YouTube video med dine trommer. Indbyggede øvefunktioner udvikler dine færdigheder og holde øje med dit fremskridt, mens den avancerede metronom hjælper med at udvikle din indre rytmesans. Og du kan til enhver tid optage di-t spil og lytte tilbage på det for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland TD-27 V-Drums Lydmodul”