Roland TD-27K V-Drums Kit

DKK18.560,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): TD-27K Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

TD-27K V-Drums Kit

Mellemklasse V-Drums, Understøtter Digitale Pads

Mellemklassens TD-27K giver dig den nærværende lyd og respons, som du kun får med V-Drums. Sættet kommer i et rumligt layout i akustisk stil og kombinerer det powerfulde TD-27 lydmodul med førsteklasses sensing og spilbarhed fra Rolands analoge V-Pads. Og mere er, at TD-27K understøtter yderlige ekspansion, hvis behovet melder sig. Med modulets digitale trigger input kan sættet nemt opgraderes med Rolands avancerede digitale lilletromme og bækken-pad, så det kommer på linje med TD-27KV.

 

 • TD-27 sound module med avancet Prismatic Sound Modeling fra flagskibet TD-50
 • Analog V-Pad konfiguration, opgraderbar til digitale pads via modulets tre digitale trigger inputs
 • PDX-100 10” mesh-head lilletrommepad, som understøttet positional sensing og kantslag/rimshots
 • Tre PDX-8 8” mesh-head pads for tammer og gulvtam
 • To CY-12C 12” crashbækkener med naturlig svingende bevægelse, edge/bow sensorer og mulighed for ‘choke’
 • Et CY-13R 13” ridebækken med naturlig svingende bevægelse og edge/bow/bell triggering
 • VH-10 V-Hi-Hat med trinløs overgang fra åben til lukket
 • KD-10 Kick Pad understøtter udtryksfuld fodkontrol og pedalteknik
 • Spil i inspirerende lydmiljøer med det nyudviklede PureAcoustic Ambience Technology
 • Importer dine egne WAV-samples via et SD hukommelseskort
 • Stereo mix output samt to assignable outputs for at sende individuelle trommelyde til en PA mixer
 • Integreret 28-kanals USB audio interface for professionel musikproduktion på computer
 • Indbygget Bluetooth til at spille med musik fra en smartphone eller computer
 • Indbyggede øvefunktioner for at udvikle dit trommespil

 

Gå dybere med Prismatic Sound

TD-27 lydmodulet er baseret på flagskibet TD-50 og er fyldt med trommer, der lever og ånder som akustiske instrumenter. Vi starter med at sample de bedste trommer, percussion og bækkener – både vintage og moderne – i verdensklasses lydstudier. Rolands unikke Prismatic Sound Modeling tilføjes så til samplingerne og gør dem levende med vores ’behaviour modeling’, der er forfinet over to årtier. Hver gang du rammer en tromme eller bækken trigger du ikke blot en lyd på dåse – du spiller et fuldblods instrument, der responderer som sin akustiske modpart på alle måder og med en hidtil uset lydmæssig bredde.

 

High-End spillefornemmelse

Når du sætter dig ved TD-27K får du en udtryksfuld spillefornemmelse, der kan konkurrere med High-end V-Drums sæt. Der er et komplet supplement af mesh-head pads, der giver den legendariske V-Drums spillefornemmelse med Positional Sensing på lilletromme pad, som giver en fine, organiske tonale klangændringer alt efter hvordan en pad rammes. Bækkenerne bevæger sig naturligt og understøtter Chokes, bow/kant lyd på crashbækkenet, og bow/kant/klokke lyd på ridebækkenet. VH-10 V-Hi-Hat kan monteres på et standard hi-hat stativ og har funktionerne åben/lukket bevægelse og bow/kant lyd så der kan spilles med traditionelle Hi-hat-teknikker til perfektion. Og sidst men ikke mindst kommer KD-10 Kick Pad, der giver en naturlig følelse og bundsolidt respons.

 

Klar til Fremtiden med tilslutning af digitale pads

TD-27-modulet kommer med tre digitale trigger inputs, så der er lagt i ovnen til endnu bedre respons for en fremtidig udbygning af sættet. Digitale trigger pads for lilletromme (PD-140DS) og ridebækken (CY-18DR) tilsluttes til modulet via USB, hvilket giver den samme oplevelse, som hvis du spiller på et akustisk instrument. Overgange mellem kantslag, rimshots og slag på trommen sker automatisk, uden problemer. Og ride-slag på kant, bue og klokke formidles perfekt med muligheden for at mute bækkenet blot med en enkelt finger. Modulet inkluderer også tre ekstra analoge trigger inputs, så du altid kan udbygge sættet med en bred vifte af standard V-Drums pads.

 

Skab (og byg) dit signatur-trommesæt

Med akustiske trommer skaber du din egen lyd med at udskifte skindet, justere tuning, tilføje dæmpning, tweake wire-tension, udskifte hammeren på stortrommen og mere. Alt dette er muligt med TD-27 modulet, hvor du kan lave skræddersyede kits til enhver situation. Slå på en pad for at vælge den og brug så controls og intuitive editeringsfunktioner, for at få lyden præcis som du vil have den. Dine edits gemmes automatisk så du altid kan være fokuseret på dit spil. Du kan endda loade dine egne samples og layer dem med de interne lyde for at gøre dit kit endnu mere personligt. Nye PureAcoustic Ambience Teknologi skaber et utroligt og naturligt lydområde, når du spiller.

 

Powerfulde tilslutninger for scene og studie

TD-27K leverer en fantastisk lyd for live performance eller indspilning, takket være de mange tilslutningsmuligheder. TD-27 modulet har stereo outputs til den overordnede trommelyd samt to direct outputs, så du kan sende stortromme og lilletromme og andre lyde til en mixer for uafhængig kontrol. I studiet gør det indbyggede USB audio interface, at det er nemt at producere musik på din computer med op til 28 audiospor gennem et enkelt kabel. MIDI understøttes også via USB og dedikeret I/O så du kan synce med andre MIDI-enheder og trigge lyde i computer software.

 

Bluetooth og indbyggede øvefunktioner

Indbygget Bluetooth giver dig mulighed for at streame audio fra en telefon eller computer til modulet, perfekt til at jamme med hovedtelefoner. Spil med på dine yndlingstracks eller mix lyden fra en YouTube-video med dine trommer. Indbyggede øvefunktioner udvikler dine færdigheder og holde øje med dit fremskridt, mens den avancerede metronom hjælper med at udvikle din indre rytmesans. Og du kan til enhver tid optage dit spil og lytte tilbage på det for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig.

Yderligere information

Vægt 45 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland TD-27K V-Drums Kit”