Roland TD-27KV V-Drums Kit

DKK24.220,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): TD-27KV Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

V-DRUMS TD-27KV Kit

Mid-Level V-Drums, Next-Generation Performance

Mellemklassens TD-27KV giver dig den nærværende lyd og respons, som du kun får med V-Drums. I hjertet er den nye TD-27 sound engine, fyldt med fede og fuldt ud customizable tromme- og bækkenlyde. Avanceret digital triggerteknologi opfanger hver detalje i dit spil i ultra-high definition mens de store tromme- og bækkenpads giver et lækkert feel og formidles i et lækkert layout, men minder om et akustisk trommesæt.

 

 • Mellemklasse V-Drums trommesæt med flagskibslyd
 • TD-27 sound module med avancet Prismatic Sound Modeling fra flagskibet TD-50
 • 14” digital snare og 18” CY-18DR digital ridebækken med high-resolution, multi-sensor triggering for uforlignelig dynamik og præcis positional sensing.
 • Store pads og bækkener giver dig en oplevelse, der minder om et akustisk sæt
 • Spil i inspirerende lydmiljøer med det nyudviklede PureAcoustic Ambience Technology
 • Hands-on interface for nemt og enkelt valg og indstilling af trommelyde
 • Importer dine egne WAV-samples via et SD hukommelseskort
 • Stereo mix output og to assignable outputs for at sende individuelle trommelyde til en PA mixer
 • Integreret 28-kanals USB audio interface for professionel musikproduktion på computer
 • Tre auxiliary trigger inputs for udvidelse af sættet
 • Indbygget Bluetooth til at spille med musik fra en smartphone eller computer
 • Indbyggede øvefunktioner for at udvikle dit trommespil

 

Større pads og bækkener

Mange elektroniske trommesæt føles anderledes end akustiske trommer, hovedsagligt på grund af de mindre pads og højde. TD-27KV gør op med dette med større pads og bækkener, samt et genkendeligt layout, der får enhver trommeslager til at føle sig hjemme. 14’’ x 4,3’’ rustfri stål-lilletromme og 10’’ tammer har Rolands legendariske multi-ply mesh-heads, som giver fantastisk respons og justerbar tension for et naturligt rebound. 12’’ hi-hatten er på et standard akustisk hi-hatstativ mens et 18’’ ridebækken og 12’’ og 13’’ crashbækken mountes på en solid boom arm for fed stik-fornemmelse og autentisk svingende bevægelse.

14” Digital Snare og 18” Digital Ride Cymbal

Rolands avancerede digitale pad-teknologi bringer endnu mere realisme til V-Drums. Den digitale lilletromme og ridebækken tilsluttes til TD-27 modulet via USB-kabler og arbejder sammen med modulets sound engine og leverer et naturligt udtryk og formidler dit spil ned til mindste detalje. Flere sensorer og lynhurtig processing giver fantastisk respons, der gør, at du kan spille alle teknikker helt naturligt. Ghost notes, kantslag og cross stick på lilletrommen bliver præcist registreret og formidlet mens ridebækkenet giver dig en fyldig tonalbredde og muligheden for diskret at mute med blot en berøring af bækken eller klokke.

Gå dybere med Prismatic Sound Modeling

TD-27 lydmodulet er baseret på flagskibet TD-50 og er fyldt med trommer, der lever og ånder som akustiske instrumenter. Vi starter med at sample de bedste trommer, percussion og bækkener – både vintage og moderne – i verdensklasses lydstudier. Rolands unikke Prismatic Sound Modeling tilføjes så til samplingerne og gør dem levende med vores ’behaviour modeling’, der er forfinet over to årtier. Hver gang du rammer en tromme eller bækken trigger du ikke blot en lyd på dåse – du spiller et fuldblods instrument, der responderer som sin akustiske modpart på alle måder og med en hidtil uset lydmæssig bredde.

Skab (og byg) dit signatur-trommesæt

Med akustiske trommer skaber du din egen lyd med at udskifte skindet, justere tuning, tilføje dæmpning, tweake wire-tension, udskifte hammeren på stortrommen og mere. Alt dette er muligt med TD-27 modulet, hvor du kan lave skræddersyede kits til enhver situation. Slå på en pad for at vælge den og brug så controls og intuitive editeringsfunktioner, for at få lyden præcis som du vil have den. Dine edits gemmes automatisk så du altid kan være fokuseret på dit spil. Du kan endda loade dine egne samples og layer dem med de interne lyde for at gøre dit kit endnu mere personligt.

PureAcoustic Ambience Technology

Nye PureAcoustic Ambience Teknologi optimerer hvert kit og skaber et utroligt og naturligt lydområde, når du spiller. Men du kan også gå dybere og indstille mikrofonpositionen på hvert trommesæt og indstille den overordnede lyd med den nyudviklede overhead mic-simulator. Og sidst men ikke mindst kan avancerede indbyggede effekter og mixing give dig poweren fra en komplet studiekonsol, med transient, parametric EQs, kompressor, reverb, delay og meget mere.

Powerfulde tilslutninger for scene og studie

TD-27KV leverer en fantastisk lyd for live performance eller indspilning, takket være de mange tilslutningsmuligheder. TD-27 modulet har stereo outputs til den overordnede trommelyd samt to direct outputs, så du kan sende stortromme og lilletromme og andre lyde til en mixer for uafhængig kontrol. I studiet gør det indbyggede USB audio interface, at det er nemt at producere musik på din computer med op til 28 audiospor gennem et enkelt kabel. MIDI understøttes også via USB og dedikeret I/O så du kan synce med andre MIDI-enheder og trigge lyde i computer software.

Kitekspansion gjort nemt

Med TD-27KV er du ikke begrænset til et statisk setup. Ved at bruge TD-27 modulets tre auxiliary trigger inputs er det nemt at tilføje tammer og bækkener til dit arsenal. Uanset hvad du tænker er auxiliary inputs vejen til dit ideelle setup på trommerne.

Bluetooth og indbyggede øvefunktioner

Indbygget Bluetooth giver dig mulighed for at sreame audio fra en telefon eller coputer til modulet, perfekt til at jamme med hovedtelefoner. Spil med på dine yndlingstracks eller mix lyden fra en YouTube video med dine trommer. Indbyggede øvefunktioner udvikler dine færdigheder og holde øje med dit fremskridt, mens den avancerede metronom hjælper med at udvikle din indre rytmesans. Og du kan til enhver tid optage dit spil og lytte tilbage på det for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig.

Yderligere information

Vægt 50 kg
Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roland TD-27KV V-Drums Kit”