KATANA AMP Serien – Ære, Præcision & Kunstværk

KATANA AMP Serien – Ære, Præcision & Kunstværk

KATANA AMP Serien – Ære, Præcision & Kunstværk

Du kender allerede ordet ’Katana’ som en barberbladsskarpt sværd, båret af det gamle Japans samuraikrigere. Men måske undrer du dig over, hvorfor Katana-forstærkerserien fra BOSS bærer det samme navn. Svaret er, at i japansk kultur er Katana et symbol på ære, præcision og kunstværk – alle kerneværdier i designet og udførelsen af Katana-seriens forstærkere.

Ser vi tilbage på guitarforstærkerens historie, er det en historie fyldt med kunsthåndværk. Lige siden begyndelsen af den elektriske guitar i 50’erne er det klassiske rørdesign været topmålet af lækker lyd. Varm, kraftfuld, responsiv – disse er alle termer, som guitarister bruger, når de skal beskrive den følelse det er, at koble sin guitar til deres foretrukne forstærker.

BOSS har en lang historie og global respekt for det ikoniske compact pedal-design. Men nu opdager verden, at BOSS også viderebringer denne ekspertise til designet af forstærkere. Med BOSS’ kontinuerligt udviklendeTube Logic designfilosofi – der genskaber alle de organiske interaktioner mellem hvert komponent i klassiske rørforstærkere – fortsætter de jagten på den fede lyd og feel, som kræves af guitarister på scenen og i studiet.

BOSS vendte allerede forstærkerscenen på hovedet med high-gain forstærkeren WAZA Amplifier by Tube Logic, hvis navn betød ’kunst’ og ’teknik’. Altid fremadsynet tog det japanske firma og videregav forstærkerens ånd, på samme måde, som når en kunstner formidler sin inspiration og kreativitet til den næste generation. Katana-forstærkeren så verdens lys i 2016, men inspiration og DNA fra WAZA amp og Tube Logic, men som hurtigt fik sat sit eget aftryk.

Katana-forstærkerne var det fysiske resultat af BOSS’ målrettede jagt på den ultimative rocklyd. Hver model bærer stolt det symbol, der står for ære, præcision og kunstværk – og åbner døren for enhver musiker til en ultra-responsiv musikalsk oplevelse.

Oplev Alle Modeller

KATANA-50 MkII

En opgradering af den prisvindende forstærker

Lyd, der skærer igennem, høj nok til at spille live med forbedrede funktioner fra den legendariske tidligere model – men stadig til en fantastisk pris. Find din egen lyd med 10 amp characters, mere end 60 legedariske BOSS-effekter og mere.

KATANA-100/212 MkII

Powerfuld, dynamisk respons og mere.

Udstyret med specialavede 2×12’’ højttalere samt den roste tone og feel fra den konstant udviklende Tube Logic, som findes på alle Katana MkII forstærkere. Du kan tilkoble din effektenhed ved at tilslutte den i den dedikerede Power Amp In.

KATANA-100 MkII

Har alle de avancerede features i serien

Stereoeffekter såsom chorus, delay og reverb kan bruges super effektivt, ved at linke to forstærkere. GA-FC foot controller (købes separat) giver dig komplet kontrol over scenen. Alle de redskaber du skal bruge live, direkte i din forstærker.

KATANA-ARTIST MkII

The Ultimate Katana Experience

Flagskibet i Katana-serien med 12’’ WAZA Speaker med øget 100-watt kapacitet. Eksklusive frontvendte controls, heriblandt Contour, Global EQ og Solo boost giver dig professionel kontrol over lyden.

KATANA-HEAD MkII

Sceneklar forstærkertop med unik, indbygget højttaler

Kompakt landevejskriger leverer den fede Katanalyd og kontrol med ethvert kompatibelt kabinet. Og du kan endda øve med den uden et kabinet, gennem den indbyggede 5’’ monitorhøjttaler.

KATANA Cabinet212

Perfekt partner til Katana head.

Aftageligt bagpanel giver dig muligheden for closed-back eller open-back.
To speciallavede 12’’ højttalere giver ekstra punch, harmonier og maksimal performance.

KATANA AMP Serien – Ære, Præcision & Kunstværk