ZEN-Core Synthesis System

Ændr dit Forhold til Lyd

Rolands ZEN-Core Synthesis System virker på tværs af hardware og software, og leverer årtiers genredefinerende lyde, med muligheden for at shape dem på nye og spændende måder. Det fungerer i din DAW, såvel som i ZEN-Core kompatibelt Roland hardware, så du kan bruge dine foretrukne lyde i det instrument, der inspirerer dig mest. Og uanset om du vil udforske nye stilarter eller få en flyvende start, så er ZEN-Cores konstante levering af sound packs og engine expansions parat til at hjælpe.

Sonisk Frihed

ZEN-Core lader dig bruge dine foretrukne lyde fra Roland, når som helst og hvor som helst, uanset om du laver musik i software, hardware, i studiet, på vejen, hurtigt eller grundigt. ZEN-Core lyde kan deles mellem forskelligt Roland hardware – og endda mellem hardware og software – så du kan bevæge dig frit mellem studie, livejobs, jam sessions eller når du er på farten.

De lyde du vil have, i de instrumenter du elsker

ZEN-Core låser op for lyden fra et enkelt instrument eller plug-in, og giver dig mulighed for at customize, dele og spille på det instrument, der inspirerer dig mest – uanset om det er ZENOLOGY i din DAW, JUPITER-X i studiet eller FANTOM på livesenen. Kvaliteten er den samme, så du behøver ikke gå på kompromis med dit instrument, for at få de lyde du gerne vil have. Med ZEN-Core er din unikke samling lyde altid klar, og du kan tage dem med dig, til din næste studiesession eller livejob.

Udforsk og del dit lydunivers

ZEN-Cores lydkompatibilitet gør det muligt at dele din foretrukne synth bass med en ven, eller et effektrigt elektrisk piano med bandmedlemmer eller samarbejdspartnere, så de kan spille præcis den samme lyd i deres ZEN-Core instrument eller i deres DAW. Er du ikke programmør eller vil du blot igang med det samme? Drag fordel af egenskaberne hos vores professionelle lyddesignere og lad ZEN-Cores tusindvis af fede lyde få dig i gang.

Brug hardware, software eller begge dele

Et instrument til livescenen er ikke nødvendigvis perfekt til lyddesign i studiet. Og en software synthesizer er nødvendigvis ikke lige så inspirerende at spille, som et hardware instrument, som er bygget til formålet. Med ZEN-Core kan du bruge det bedste værktøj til jobbet, med lyde, der matcher din kreative vision. Design en lyd på hardware og læg den så over i din DAW og tag den med dig. Eller tag en lyd fra en sang du har produceret i din DAW, og læg den over i dit hardware, så du kan spille den live.

ZEN-Core Synthesis System er bygget på næsten 50 års synthesizer-research og udvikling – og du kan høre det med det samme. Det genskaber lydene i vores klassiske analoge synths og vores vintage og moderne digitale synths, og leverer endda nye lyde, du aldrig har hørt før. Men hvad er det, der får den til at lyde så godt?

1: Moderne Arkitektur

ZEN-Core er baseret på diskrete synth-voices kaldet partials – som hver indeholder en fleksibel oscillator, filter, amplifier, dual step-LFOs og lækre effekter. Du kan have fire partials for hver tone for en fyldige, komplekse lyde. Og alt er designet med polyfoni for øje, for store puncy stacks og nuancerede lag af lyd, der bevæger sig.

2: Virtuel Analog, Avanceret Modelling, Moderne PCM og Mere

ZEN-Core er bygget på vores lange synthesizer designhistorie, og gør den ekstremt fleksibel. Lyd er topprioritet i en bred vifte af vintage og moderne lyde. Præcist modellerede oscillatorer og filtre kan mixes og matches for unikke kombinationer, og den nye PCM engine er i stand til avanceret cross modulation og sågar PCM oscillator sync. Og ZEN-Cores synthesistyper kan mixes, layers – og endda ekspanderes – til nye, stemningsfulde lyde.

3: Deeply moving

Low-frequency oscillators giver lidt bevægelse til statiske lyde. Flere LFO’er betyder flere modulationsmuligheder og flere måder at udforske nye muligheder. ZEN-Core har to LFO’er per partial, hvilket giver otte tilgængelige LFO’er per tone. Og ZEN-Cores Step-LFO’er har 16 steps tempo-synced automation med 37 curve choices per step, for lange, udviklende passager, modular-style animerede teksturer og lyde, med nuancerede og intrikante bevægelser.

4: Special effects

Rolands effekter er ligeså ærede som deres vintage instrumenter, og ZEN-Core har en sand skattekiste indbygget, fyldt med disse. Du får 90 effekter at vælge imellem, heriblandt CE-1 og JUNO-106 choruses, SBF-325 Stereo Flanger, Dimension D og Space Echo-inspirerede effekter, og mange flere. Effekter kan gives til individuelle partials eller hele tonen for store lyde, der virkelig inspirerer og fanger din lytters opmærksomhed.

ZEN-Core Lyde i Hardware

ZEN-Core tones skabt på et instrument kan deles med andre brugere eller overføres til helt anderledes (men kompatibelt) Roland hardware. Tag en lyd, som er lavet på Fantom og spil den lige midt i scenens spotligt på din AX-Edge. Eller tag en fyldig JUPITER-X synth patch, og spil den på et RD-88 Stage Piano.

ZEN-Core Lyde i Hardware

ZEN-Core virker også i software via ZENOLOGY. Denne soft synth deler samme engine, som findes i vores professionelle synthesizere, såsom -FANTOM og JUPITER-X, som bruges på scener og lydstudier over hele verden. Så du kan tage en lyd fra scenen og få den direkte ind i dit studiesetup. Eller omvendt.