Zenbeats

Infoside Billede

Zenbeats – Find dit kreative flow.

Roland Zenbeats er en music creation app, der fastholder dig i dit kunstneriske flow. Fås til alle enheder og platforme. Zenbeats har en samling af både moderne og legendariske lyde, og bringer Rolands innovationshistorie ind i et nyt og let tilgængeligt format.

PRØV DET GRATIS

Musik skal ikke føles som arbejde
—det skal føles som leg.

Uanset om du er en up and coming musiker eller en etableret producer, vil Zenbeats gøre det nemt at lave musik. Lav beats, tilgå lektioner og sample verden omkring dig. Uanset hvor du er, uanset hvilken enhed eller platform du bruger, kan du indfange din kreative gnist med Zenbeats.

Next Generation of Sound.

ZC1 er en ny plug-in synthesizer, der bruger Rolands ZEN-Core Synthesis System. ZC1 er tilgængelig i Zenbeats som gratis instrument og har 60 presets og et strømlinet, touch-baseret interface. Brug XY pad for Resonans og Cutoff eller andre parametre. Og unlock ZC1 for at dele lyde med ZENOLOGY- og ZEN-Core-kompatibelt hardware og få 900 yderligere preset tones og 90 indbyggede MFX effekter. Disse lyde dækker en bred vifte fra akustiske og elektroniske til etniske instrumenter.

*ZC1 er kompatibel med enheder, der kører 64-bit processor og operativsystem

Nye lyde – nye ideer.

Zenbeats store er proppet med lyde, loops og kreative værktøjer til at udvide din musikalske palette. Få fat i hip-hop packs, såsom “Trill and Chill” og “Crunch Boom”. Udforsk “Ambient Dreamscaper”, “Pathways” og andre elektroniske collections. Uanset dit humør, så er der et valg der matcher. Sorter efter genre eller definer en helt specific stil, for at finde din lyd.

Manage the Magic in the Cloud

Med Zenbeats er dine lyde altid med dig, takket være cloud-baserede integrationer, såsom Google Drive™ og OneDrive. Du kan gemme dine ideer, uanset hvornår inspirationer rammer. Begynd at samarbejde med partnere.

Strømlin din kreative process ved at loade song templates fra et enkelt dashboard interface. Men Zenbeats kan du åbne, søge, omdøbe og endda tilføje din egen grafik til sangene. Gem dit arbejjde i Google Drive™ og OneDrive via praktisk stem- og loop-export til andre DAWs. Og når tiden er til det, publicer din musik online via SoundCloud.

En begynders tankegang møder professionel power

Hvis du lige er startet med at producere eller lave beats, så vil du elske det intuitive workflow, med features som beat-sync og key-lock. De gør det muligt hurtigt, at indfange dine ideer, uanset dit niveau. Og in-app lektioner hjælper dig i gang og hurtigt at få noget erfaring.

Hvis du er erfaren musikproducer vil du sætte pris på multi-platform plugin support og professionelle redskaber, såsom SampleVerse, Loopbuilder, ZC1 og mere. Der er sågar et mixer view med en master channel med globale muligheder for at se dine tracks volume, effekter og sends.

Rør ved fremtiden.

Roland Zenbeats’ elegante touchscreen interface placerer dig i en musikzone du kan mærke. Zenbeats kommer optimeret til touch og pre-loaded med on-screen controllers, instrumenter og effekter. Tap, swipe, modulate og pitch bend lyde ved hjælp af håndbevægelser med on-screen instrumenter, inklusiv drum pads, keys og ultra-fleksibelt note grid.

Sample universet

SampleVerse er et effektivt redskab til at spille, redigere og optage lyde fra din verden, inklusiv akustiske instrumenter og live vokal. Med sin phrase arpeggiator, flere oscillatorer, note expression (MPE) og powerfulde filtre gør SampleVerse til en uendelig musikalsk kilde.

Ren polyfoni

Med MIDI Polyphonic Expression giver Zenbeats dig detaljeret kontrol over hver notes parametre. MPE, sammen med det intuitive touchscreen interface, gør arbejdet i Zenbeats en helt unik oplevelse. Brugere kan nu bygge og editere patterns hurtigere end nogensinde med redskaber til note-editering, såsom step input, note divide og en forbedret MIDI inspector.

Beatmaking fryd

Roland Zenbeats giver adgang til mange redskaber til at lave beats og kommer proppet med en samling kits og pattern presets. Lav powerfulde rhythms med klassiske Roland sounds, studio kits og grooves. Audition og sequence drum sounds og swipe så fra venstre mod højre for at lave fills, double-time hits og ratchet-effekter. Indstil dit patterns længde og tids-signaturer og skab helt unikke grooves.

Expand Your Creativity with Zenbeats

Uanset dit niveau eller kreative rolle er Roland Zenbeats hjælper dig med at lave musik, hvor kun fantasien sætter grænser.

Capture the Spark

At skabe musik er den ultimative frihed. Når du får en ide skal du have den ud af dit hoved og ind i verden og dele den med venner og partnere. Features såsom Bluetooth-integration betyder, at du hele tiden er tæt på inspirationen.

Develop the Sound

Det handler om at være i den kreative zone. At lave tracks med andre artister, dele lyde, beats og hooks – det er der magien ligger. Udvid din vision med nye musikalske muligheder, heriblandt muligheden for at bruge de samme tones i ZC1, som i ZEN-Core kompatibelt hardware og ZENOLOGY.

Bring It All Together

At hjælpe artister med at finde sammen og forme deres lyd, er den mest powerfulde følelse du kender. Det bør være nemt, intuitivt og naturligt. Det er Zen. Enkel tranfer mellem telefon, tablet og desktop gør afstanden mellem dig og det færdige produkt mindre.

Gratis eller Unlock: Valget er Dit

Med den gratis version af Zenbeats får du de vigtigste redskaber til musikproduktion samt muligheden for at købe yderligere loops og presets i Zenbeats In-App Store. Når du er klar til at gå videre er der tre måder at unlocke den komplette Zenbeats:

  • Platform Unlock: Få alle features, instrumenter og effekter på dine foretrukne enheder. Inkluderer: 2.500+ presets, loops og lyde (1.5 GB), fuld ZC1 synthesizer med 90 indbyggede MFX, fuld SampleVerse modular synthesizer med editor, VST/AU/AUv3 plugin support og uendelige mixing og export.
  • Ultimate Unlock: Få alle features, instrumenter, effekter og store packs på alle platforme og enheder. Inkluderer: 10.000+ presets, loops og lyde (7 GB), fuld ZC1 synthesizer med 90 indbyggede MFX, fuld SampleVerse modular synthesizer med editor, VST/AU/AUv3 plugin support og uendelige mixing og export.
  • Roland Cloud Core Abonnement: Sign up for Roland Cloud abonnement og få Zenbeats Ultimate Unlock sammen med alt herover. Samt adgang til en større verden af ZEN-Core, heriblandt expansions. Med dette fleksible workflow kan du bruge de samme lyde i ZC1 som i ZENOLOGY og ZEN-Core kompatibelt hardware.

Download Roland Cloud Manager

Roland Cloud Manager* giver dig adgang til hele vores samling af apps og instrumenter.Opret din GRATIS Roland Account
Vælg et abonnement

Zenbeats Ultimate Unlock vil automatisk blive tilgængeligt.

*Roland Cloud Manager kræver en macOS eller Windows computer.

Infoside Billede

Prøv det gratis
Vælg din platform for at downloade